HaberlerTüm Haberler

“Kripto paralar: Nereden Nereye?” GAİN’de Yayında!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Bitcoin ile başlayan ve şu anda yüzlerce kişiye istihdam sağlayan kripto para işi, GAIN’in haber-yorum programı “44”te tüm detaylarıyla ele alınıyor. Kadir Has Üniversitesi Öğretim Üyesi İsmail Hakkı Polat, İstanbul Blockchain Women’ın kurucusu Ebru Güven, ekonomi yazarı Uğur Gürses ve kripto Teknik’in kurucusu Oytun Es, konuyla alakalı yorumlarını  farklı açılardan değerlendiriyor.

GAIN adlı modern bir dijital içerik ve medya şirketi de kripto para birimine büyük ilgi göstermeye başladı. Türkiye’de 10 milyondan fazla kişinin en az bir kripto para yatırımı yaptığı düşünülüyor. Ancak, son zamanlarda dünya çapında finans sektörünün en tartışmalı konusu olarak ortaya çıkan bu yatırım kavramı, birçok insanı kasıp kavuruyor.

Gain Medya Nedir Nasil Kullanilir Gain Ucretsiz 13851624 2891 Amp

Peki Bitcoin ve kripto varlıkları geleneksel paradan ayıran nedir? Batan kuruluşlar, çöken piyasalar denetimsizliğin sonucu mu? Kripto varlıklar Türkiye’de neden bu kadar popüler? Bitcoin yeniden yükselir mi? GAIN, dört uzmanın tavsiyesiyle dört soruya yanıt arıyor.

Gazeteci Can Ertuna’nın GAIN için hazırladığı bir haber olan  “4×4”, her biri üzerinde anlaşmaya varılması zor olan çekişmeli gündem konularını ele alan bölümlere ayrılmıştır. Haber-yorum tarzı aynı konu üzerinde farklı bakış açıları sunarak izleyicileri konuyu kendi merceklerinden süzgeçten geçirmeye teşvik ediyor.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.