HaberlerTüm Haberler

Justin Sun, DCG Varlıklarını 1 Milyar Dolara Satın Almak İstiyor!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Tron Blockchain ağının kurucusu Justin Sun, sıkıntılı süreçteki, kripto kredi şirketi olan Genesis’in çatı şirketi olan Digital Currency Group’un (DCG) varlıklarını satın alma planları olduğunu duyurdu. Sun yaptığı açıklamasında DCG varlıklarını almak için 1 milyar dolar teklif verebileceğini belirtti.

Justin Sun, Dcg Varlıklarını 1 Milyar Dolara Satın Almak İstiyor!

Justin Sun, DCG Varlıklarına 1 Milyar Dolara Kadar Harcama Yapabilceğini Söyledi

Tron’un kurucusu Justin Sun’ın, birkaç önemli kripto şirketi arasında sorunlu kripto borç veren Genesis’in sahibi olan kripto holdingi Digital Currency Group’un varlıklarına 1 milyar dolar kadar harcamayı planladığını açıkladı. Sun, hangi varlıkları gözden geçirdiğini söylemezken, olayın değerlendirilmesine bağlı olarak 1 milyar dolara kadar harcama yapabileceklerinin altını çizdi.

DCG’nin Genesis’in alacaklılarına olan 3 milyar dolarlık borcunu silmek için girişim portföyünün bir kısmını satmaya düşündüğünü açıkladı. Kripto kredi kuruluşu, FTX ve kripto para koruma fonu Three Arrows Capital’in çöküşünü gerekçe sunarak Kasım ayında kredi geri ödemelerini belirli bir süreliğine askıya aldı. Şirket daha sonra fazladan fon sağlamadan olası bir iflas konusunda uyarıda bulundu.

Genesis, 2022 kasım ayında müşterilerin para çekme işlemlerini askıya aldı ve kredi vermeyi de askıya aldı. Bununla beraber şirket iflas başvurusundan kaçınmak için belirli hamleler yapacağını söyledi.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.