HaberlerTüm Haberler

RBI’den, Kripto Paralar Hakkında Değerlendirme!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Kripto para sektörü son zamanlarda pek çok yenilik gördü. Olumsuz koşullar bu son değişiklikler tarafından getirilmektedir. Hindistan Merkez Bankası (RBI) Başkanı Shaktikanta Das, en son haberlere göre spekülatif ve kumar benzeri oldukları gerekçesiyle kripto para birimlerinin yasaklanması çağrısında bulunan tutumunu yeniden belirtti.

Rbi'Den, Kripto Paralar Hakkında Değerlendirme!

Hindistan Merkez Bankası’ndan, Kripto Paralar Hakkında Değerlendirme

Hindistan merkez bankası kısa süre önce, genişlemesine izin verilirse kripto para birimlerinin bir sonraki mali felakete yol açacağına dair bir uyarı yayınladı. Şu anda, Hindistan Merkez Bankası kripto para birimini kumar olarak sınıflandırmayı planlıyor.

RBI’nin kripto para birimleri konusundaki konumu değişmedi; finansal ürünler olarak değil, kumar faaliyetleri olarak görülmesi gerektiğini savunuyor.

Hindistan Merkez Bankası (RBI) Başkanı Shaktikanta Das, konuya ilişkin şu açıklamaları yaptı:

Değerlendirmesi tamamen hayal gücüne bağlı olan herhangi bir şey, yüzde 100 spekülasyondan başka bir şey değildir veya açık bir şekilde söylemek gerekirse, kumardır. Ülkemizde kumara izin vermiyoruz. Kumar oynamaya izin vermek istiyorsanız, bunu kumar olarak değerlendirin ve kuralları koyun.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.