Kripto RehberEditörden Seçmeler

ASR Coin Nedir? ASR Coin Geleceği

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

ASR Coin nedir sorusunu soran yatırımcılar, internette en net bilgilere erişmek istiyor. Chiliz tarafından desteklenen spor ve eğlence organizasyonları için blok zinciri tabanlı bir hayran etkileşimi ve onlarca token’ı plâtformunda listeleyen ödül platformu Socios’un fan token’larından olan ASR Coin formunu korumaya devam ediyor.

ASR Coin Nedir? Roma Coin Nedir? 

Kripto paralarla ilgilenen, ASR Coin nedir diye soran kullanıcılar, coinin rolünü ve projenin durumunu araştırıyor. ASR Coin, İtalya’nın en eski kulüplerinden biri olan AS Roma için Socios tarafından oluşturulan bir fan tokenidir. Roma parası olan taraftarlar, kulübün kararlarını oylama hakkına sahiptir.

Asr Coin Nedir? Asr Coin Geleceği

ASR Coin Yorum

Yardımcı token işlevine sahip Roma Simgesi, Chiliz blok zincirindedir ve Ethereum’u bir yan zincir olarak kullanabilir. AS Roma token’ları, Proof of Authority fikir birliği ile kullanılır. AS Roma Coin’in kullanım alanları arasında governance (yönetişim), ödül bölümü ve stake etme yer alır. Yönetim alanında, ASR token’larına sahip olan destekçiler veya bireyler, akıllı sözleşmeler aracılığıyla sözde “taraftar kararları” üzerinde oy kullanabilirler. ASR sahipleri Socios’ta katılım odaklı yarışmalarda ödül kazanabilirler. Stake etmede, gelecekteki ASR sahipleri, karşılıksız token (NFT) ödülleri için stake edilebilir.

Token sahipleri Socios platformuyla etkileşimde bulunabilir.(oylama, yarışmalara ve sınavlara katılma, benzer düşünen kullanıcılarla bağlantı kurma/sohbet etme vb.), maç biletleri, imzalı formalara erişim, benzersiz deneyimler, resmi çevrimiçi mağazada, CHZ’de para iadesi teklifleri uygulama içi Bonuslar, dijital rozetler, kulübe özel NFT’ler. NFT’ler, VIP ürün ve hizmetlerini kullanmak, ASR erişimini ortak uygulamalara/web sitelerine, saf koleksiyonlara, blok zinciri tabanlı oyunlara entegre etmek için ASR token’ları kullanmak için kullanılabilir.

Toplam ASR arzı 10.000.000 token olup, bunun yaklaşık 1.220.010’u Taraftar Token teklifi yoluyla kulüp hayranlarına dağıtılmıştır. Token’ların geri kalanı AS Roma tarafından tutuluyor ve topluluk etkinliklerine ve Binance Launchpool’a katılım ve ayrıca borsalardan doğrudan satın alma yoluyla ulaşılabilir.

As Roma Coin Gelecegi

ASR Coin Geleceği

ASR Coin’in geleceği en çok merak edilen konulardan biri. ASR Coin satın alarak gelecekte özel NFT’ler elde edilebilir, resmi kulüp etkinlikleri ve çevrimiçi işlevler için ASR kullanılabilir ve futbolcularla tanışma fırsatınız olur.

ASR Coin Alma

ASR Coin, diğer tokenlere ayak uydurarak yüksek kazançlarla dikkatleri üzerine çekti. AC Milan, Juventus, Inter Milan ve Napoli gibi İtalya’daki birçok büyük kulüp, Socios ile bir anlaşmaya varmak için taraftar token patlamasından yararlandı. Standart kripto para piyasasına renk fan tokenleri, yatırımcıların büyük ilgisini çekmeyi başardı. Son 2 yıldır hayatımızda olan fan tokenleri her geçen gün daha fazla benimseniyor. Chiliz, Paribu, Hotbit, Mandala Exchange, Pionex ve en popüler borsa Binance’den USDT, BTC, TRY, CHZ işlem çiftleriyle ASR Coin satın alabilirsiniz.

61Cb1D184E3Fe10E28062C48

Fan Token Nedir?

Fan Tokenları genellikle kulübe ait benzersiz kripto para birimleridir. Bu kulübün tüm faaliyetleri ve ürünleri için kullanılması amaçlanmıştır. Taraftar Tokenlarının yapısı, Bitcoin gibi geleneksel kripto para birimlerinden çok farklıdır. Ödül mekanizmasının adil dağılımı ile pek çok fayda sağlanabilir. Hayranlar jeton satın alabilir ve diğer kripto para birimleri gibi değiştirebilir. Ticaret yaparken fan Tokenlerinin fiyatı genellikle satıcı tarafından belirlenir. Ayrıca piyasa hareketlerine ve mevcut madeni paranın popülaritesine göre de değişebilir. Taraftar Tokenlarının popülaritesi ve fiyat hareketleri, zaman zaman bilinen kripto para birimlerinin iniş çıkışlarından etkilenmeyebilir.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.