Bitcoin Haberleri

Kripto Çöküşünü Doğru Bilen Ekonomist BTC Hedefini Açıkladı

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Finans dünyasının ünlü isimlerinden Robert Kiyosaki, 2022 yılındaki kriz ortamını önceden tahmin etmesiyle dikkatleri üzerine çekmişti. “Zengin Baba Yoksul Baba” kitabının yazarı Robert Kiyosaki, en büyük kripto para birimi Bitcoin (BTC) fiyatında düşüş hareketinin devam edeceğini söyledi. Twitter hesabından çarpıcı açıklamalarda bulunan ünlü ekonomist, Bitcoin’in dibe vurmasını dört gözle beklediğini kaydetti. Kiyosaki, fiziksel altın ve gümüşün yanı sıra Bitcoin’i de güvenli liman olarak görmeye devam ediyor.

BTC Opsiyon Verileri Negatif

Bitcoin Manset 5

Finans dünyasının efsane ismi yatırım kariyerine 1990’lı yıllarda gayrimenkul ile başlayıp zengin olmuştu. Ünlü milyarder, son paylaşımlarında Bitcoin’in artık en mantıklı yatırım tercihi olduğunu söylemeye başladı. Her seferinde Bitcoin almayı tavsiye eden Kiyosaki, BTC hedefini 12 bin ila 10 bin dolar arasında bir seviye olarak açıkladı. Ünlü ekonomist, Bitcoin’in dip görmesi halinde, Fed’i ve ABD Hazinesine karşı Bitcoin üzerine bahis oynadığı için “heyecanlı, endişeli olmayacağını” ifade eden paylaşımıyla gündeme geldi.

Öte yandan Bitcoin opsiyon verileri 17 bin doların altındaki BTC fiyatının ayılara Cuma gününde 200 milyon dolarlık bir ödeme günü verdiğini gösteriyor. Bitcoin ayıları bu haftaki 710 milyon dolarlık opsiyonun sona ermesiyle birlikte kar realizasyonu hedefliyor. Bu verilere göre Bitcoin fiyatında kademeli düşüş trendinin bir süre daha devam edebileceği düşünülüyor. Haberin kaynağı analist yorumlarıdır. Coinnewstr sitesi yatırım tavsiyesi vermez.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.