HaberlerPiyasa

Kripto Piyasasında Negatif Seyir Devam Ediyor!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Kripto para piyasasında endişeli seyir, hala devam etmektedir. Bitcoin, yeni günde de özellikle satış ağırlıklı bir seyir izliyor.

Bitcoin’in değeri 26 bin doların biraz üzerinde alıcı bulmaktadır. BTC’nin saat 11.30 itibarıyla işlem gördüğü değer ise 26.101 dolardır. Ethereum ise en büyük ikinci varlık olarak 1.665 dolar seviyelerinden el değiştirmektedir. XRP ise yüzde 0,37 düşüşle 0,518 dolar civarında dalgalanmaktadır. Piyasa analistleri, düşük hacimlere dikkat çekerek makroekonomik baskıların hala devam ettiğini belirtmektedir. Ayrıca, aşağı yönlü hareketin yatırımcıları uyararak devam edebileceğini öngörmektedirler.

62A97C4E86B2451Dbc8B25Da 1
Kripto Piyasasında Negatif Seyir Devam Ediyor! 3

Jackson Hole toplantılarında Fed Başkanı Jerome Powell’ın vereceği mesajlar büyük bir merakla bekleniyor. Powell’ın açıklamaları, Fed’in para politikasının geleceği hakkında ipuçları vereceği için dikkatle takip edilecek. Piyasalar, Powell’ın konuşmasında daha sert bir tutum sergilemesini bekliyor.

Ancak, belirsizlik hala devam etse de, ABD’deki bazı teknoloji hisselerinde yükseliş yaşandı. Tesla ve Nvidia hisseleri özellikle dikkat çekti ve ralliye öncülük etti. Nvidia hisseleri yüzde 8 değer kazandı. Ayrıca, ABD’nin 10 yıllık tahvilleri, 16 yılın en yüksek seviyesinde seyretmeye devam ediyor. Bu durum, piyasalardaki belirsizliklerin etkilerini göstermektedir.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.