HaberlerAltcoin Haberleri

Kripto Piyasasında Pozitif Atmosfer Devam Ediyor: Bitcoin SV Yükselişte!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Kripto piyasasında son zamanlarda pozitif bir atmosfer hakim. Bu atmosferin ateşi, mahkemenin Ripple kararıyla daha da yükseldi. Ayrıca, spot ETF başvurularının onaylanacağına dair umutlar da yükselişi destekledi. Bu olumlu gelişmeler arasında en iyi performansı Bitcoin fork token’ı Bitcoin SV (BSV) kaydetti.

Bitcoin SV Binance Vadeli İşlemlerde Listelendi

Bitcoin SV, Binance vadeli işlemlerde listelenmesiyle birlikte yüzde 30’luk bir yükseliş kaydetti. BSV, gün içinde en yüksek 57,7 dolar seviyesini gördü. Binance tarafından 50x kaldıraçla listelenen BSV, yatırımcılar arasında büyük bir ilgi gördü. Bu listeleme, BSV’nin piyasadaki değerini artırdı ve yatırımcılara kazanç fırsatı sundu.

Bitcoin, yüzde 3’ün üzerinde bir artışla 30 bin 235 dolar seviyesine kadar yükseldi. Ancak bu seviyelerde kalıcı olamayan BTC, 29 bin 500 dolar civarında dengelendi. Ethereum ise 1.600 dolar seviyesini aşarak geçmiş haftalardaki kayıplarını geri aldı. Diğer bir yükseliş gösteren kripto para ise SOL oldu. SOL, yüzde 12’lik bir artışla haftalık kazancını yüzde 25’in üzerine çıkardı.

Kripto Piyasasında Pozitif Atmosfer Devam Ediyor: Bitcoin Sv Yükselişte!

Son dönemde Bitcoin ETF’leri ile ilgili baskılar artmış durumda. WOO Network Kurucusu Jack Tan, “BTC’de sürekli düşüş üzerine bahis oynamak yerçekimine karşı gelmek gibi bir şey” ifadelerini kullandı. Tan’ın bu ifadeleri, yatırımcıların Bitcoin’in düşüş trendine karşı direnç göstermeye başladığını gösteriyor. Ayrıca spot ETF gelişmeleri, yeni bir paradigmanın habercisi olarak değerlendiriliyor.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.