Altcoin Haberleri

Kripto kahinine göre bu altcoin “inanılmaz bir alım fırsatı” sunuyor!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Lider kripto para birimi Bitcoin (BTC) son günlerde yükseliş hareketleri ile öne çıktı. Bitcoin’in 20 bin dolar seviyesini aşması ve bu seviyenin üzerinde denge kurması yatırımcıları heyecanlandırsa da bu yükseliş sonrasında Bitcoin’in yerinde saymaya başladığı görülüyor. Bitcoin’in dengeli seyrettiği süreçte kazanç ihtimallerini araştıran yatırımcılar için ünlü analistten kritik bir tahmin geldi. Kripto para piyasasında “kahin” olarak da tanınan analist Michael van de Poppe, “inanılmaz yatırım fırsatı” sunduğunu savunduğu altcoine dikkat çekti.

POPPE: BİR ÖMÜR BOYU FIRSAT

Ünlü analist Michael van de Poppe, bir kez daha odağına Chainlink’i (LINK) aldı. Analist, LINK’in şimdilerde “inanılmaz bir alım fırsatı” sunduğunu öne sürdü ve LINK’ın uzun vadede rekor fiyat seviyelerine ulaşacağını iddia etti. LINK için “bir ömür boyu fırsat” tanımını kullanan analist Poppe’a göre 6 ile 8 dolar arasındaki fiyat hala eşsiz bir alım fırsatı sunuyor.

CHAINLINK FİYATINDA SON DURUM

Chainlink Fiyatinda Son Durum

Chainlink (LINK) son 24 saatlik süreçte yüzde 1,47 oranda değer artışı yaşadı ve yazım sırasında 7,87 dolar seviyesinde işlem görüyor. Piyasa değeri ile en büyük 23. kripto para birimi konumunda bulunan LINK, Mayıs 2021 döneminde 52,70 dolar ile tüm zamanların en yüksek fiyat seviyesini görmüştü.

ANALİST SON ÇEYREKTE DE RALLİ BEKLİYOR

LINK’in eşsiz bir alım fırsatı sunduğunu öne süren Poppe, ayrıca yılın son çeyreğinde varlığın bir ralli ortaya koyabileceğine inanıyor. Ancak yine de analiste göre dolar endeksi de artmaya devam edecek ve son çeyrekte dolar endeksi ile kriptolar arasındaki ters korelasyondan dolayı rallilerde zaman zaman rüzgar tersine dönecek.

Coinnewstr yatırım tavsiyesi vermez. Haberde yer alan açıklamalar, yorumlar ve değerlendirmeler, bahsi geçen şahısların kişisel fikirleridir ve kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.