Bitcoin Haberleri

Kripto Yatırımcılarının, Türev Coin’lere İlgisi Artıyor: Bitcoin SV’de (BSV) Yükseliş!

Bitcoin'in son zamanlarda 28.000 doları aşmasıyla birlikte altcoin'lerde de canlılık yaşanmaya devam ediyor.

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Bitcoin‘in son zamanlarda 28.000 doları aşmasıyla birlikte altcoin’lerde de canlılık yaşanmaya devam ediyor. Özellikle türev coin’ler, bu süreçte büyük bir ilgi gördü ve yükselişe geçti. Bu yükselişin en dikkat çekici isimlerinden biri ise Bitcoin SV (BSV) oldu. Son 24 saatte yüzde 13,04’lük bir artış yaşayan BSV, günün en çok yükselen altcoin’i oldu. Peki, BSV’nin bu yükselişi devam edecek mi?

Ekran Resmi 2023 10 16 10.50.04

Bitcoin’in yükselişinde sıklıkla gördüğümüz bir trend olarak, BSV bu sefer de kendini gösterdi. Lider kripto para birimi 28.000 doları aşarken, en büyük hareket BSV’den geldi. BSV, 33,73 dolardan 38,13 dolara bir atak yaparak toplamda yüzde 13,04’lük bir artış kaydetti. Şu anda 38 dolar civarında işlem gören popüler coin, 38,62 doları kırması durumunda 41,30 ve 43,45 dolar seviyelerini hedefleyebilir.

BSV Coin Yükselişte!

Ancak, Bitcoin’in sert düşüş yaşaması, FUD haberlerinin gündeme gelmesi veya İsrail-Filistin savaşının şiddetlenmesi gibi faktörler BSV’nin düşüşe geçmesine neden olabilir. Bu tür bir senaryoda geri çekilmelerin yaşanabileceği seviyeler ise sırasıyla 37,72 – 35,99 – 33,50 – 31,39 dolar olarak gözlemlenmektedir.

Sonuç olarak, Bitcoin SV (BSV) son 24 saatte gösterdiği yüzde 13,04’lük artış ile günün en çok yükselen altcoin’i oldu. Ancak, kripto para piyasası her zaman volatil olduğu için bu yükselişin devam edip etmeyeceği belirsizdir. Yatırımcılar, piyasanın gidişatını dikkatlice takip etmeli ve riskleri göz önünde bulundurarak kararlarını vermeli.

Kripto Yatırımcılarının, Türev Coin'Lere İlgisi Artıyor: Bitcoin Sv'De (Bsv) Yükseliş!

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.