Haberler

Bitcoin Cash’de (BCH) Yüzde 5’lik Yükseliş!

Bitcoin Cash (BCH), bir zamanlar efsanevi kripto para birimlerinden biri olarak kabul edilen ve son 24 saatte yüzde 5'lik bir artış gösteren bir kripto para birimi.

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Bitcoin Cash (BCH), bir zamanlar efsanevi kripto para birimlerinden biri olarak kabul edilen ve son 24 saatte yüzde 5’lik bir artış gösteren bir kripto para birimi.

Bitcoin (BTC), hafta sonu yaklaşık 1.000 dolarlık bir yükseliş yaşayarak altcoin’leri canlandırdı. Bitcoin ile birlikte, altcoin’ler de yeşil bir hafta başlangıcı kaydetti. Bu yükselen piyasada, dikkat çeken kripto para birimlerinden biri de Bitcoin Cash (BCH) oldu. Yıllardır kripto sektöründe yer alan BCH, son 24 saatte 214 dolardan 228 dolara kadar yükseldi. Ancak daha sonra 228 dolardan geri çekilerek 226 dolara düştü.

Bitcoin Cash (BCH) Piyasayı Domine Edebilir mi?

Kripto ekosistemi, Bitcoin Cash’i (BCH) kripto piyasasına koyduğu ağırlık ile yakından tanımaktadır. BCH, boğa koşusuna başladığı dönemlerde durmaksızın yükselişler yaşamıştır.

Haziran ayında başlayan boğa koşusuyla BCH, 108 dolardan 328 dolara kadar yükselmiştir. Bu yükseliş sırasında birçok kripto yatırımcısı, short (düşüş yönlü) işlemlerde zarar etmiştir. Bu nedenle BCH tarafında her yükseliş, olası yeni bir boğa koşusunu akıllara getiriyor.

BCH’nin son 24 saatte yaşadığı yükselişin en önemli nedeni, Bitcoin’in ölü toprağını atmasıdır. Bitcoin yükselişi, BCH’ye yeni alıcıların gelmesine neden oldu.

Ekran Resmi 2023 10 16 10.44.49

Bitcoin Cash BCH Analizi

BCH, 227 dolar civarında önemli bir direnç seviyesi ile karşı karşıyadı. Bu direnç seviyesinin aşılması durumunda fiyatın 237 dolara kadar yükselmesi muhtemeldir. 237 dolar seviyesinin kırılması, BCH’yi 245 dolara kadar taşıyabilecek önemli direnç seviyelerinden biridir. Ancak 245 dolar seviyesinin ayılar tarafından tutulma ihtimali de bulunuyor. BCH, 245 doları da aşabilirse, sonraki hedefi 255 dolar olacak. Bu bölgenin aşılması durumunda, BCH’de Haziran ayındaki ralliye benzer bir hareket görülebilir.

Fiyatın geri çekilmesi durumunda, BCH’nin en yakın destek seviyesi 218 dolar bölgesi. Bu seviyenin altına düşülmesi halinde, psikolojik destek seviyesi olan 210 dolara doğru bir test gözlenebilir. Piyasanın pozitif kalması ve Bitcoin’in fiyat istikrarını koruması, BCH’nin destek seviyelerinden ivme kazanmasına yardımcı olabilir. Ancak piyasa negatif bir eğilim sergilerse, BCH için bir sonraki destek seviyesi olarak 200 dolar düşünülebilir.

Bitcoin Cash, Bitcoin SV gibi Bitcoin’den çatallanan bir kripto para birimi. 2017 yılında oluşturulan BCH, o dönemlerde BTC’nin yerini alabileceği iddialarıyla popülerlik kazandı. Proje, Bitcoin’e göre daha hızlı işlem yapmayı ve daha verimli ödeme yöntemleri sunmayı hedefliyor.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.