Ethereum HaberleriAltcoin HaberleriAnalizHaberler

Ethereum Teknik Analizi! ETH Yeni Fiyat Hedefleri!

Ethereum, yükselen trend sonucu önemli engelleri aşarak 3.100 doları geçti.

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Popüler altcoin Ethereum, yükselen trend sonucu önemli engelleri aşarak 3.100 doları geçti. Artık önünde iki kritik seviyeniz var. ETH/USD çiftinin son gelişmelerine ve destek/direnç seviyelerine bir göz atalım.

Ethereum Teknik Analizi: ETH’nin Yeni Fiyat Hedefleri

14 Mart’tan bu yana, Ethereum (ETH) fiyatı yükselen bir trend çizgisini takip ediyor. ETH/USD paritesinin günlük grafiğinde bunu görebiliriz. 20 Mart ve 25 Mart hariç, ETH fiyatı 14 Mart’tan bu yana yeşil mumlarla yükseliş trendinde. Aynı zamanda bu yükseliş sonucunda 3.000 dolarlık direnç kırıldı. Şu anda değeri 3.100 dolardan fazla. Önünde iki önemli engelle karşı karşıyadır. Bunlar 3.280$ ve 3.400$ seviyeleridir.

Belirtildiği gibi bu direnç seviyeleri, Ocak ayındaki toparlanmayı engelleyen ve büyük bir çöküşle sonuçlanan seviyelerdi. Ancak günlük grafikte 3.200$, mevcut yükseliş trendini durdurmuş ve onu yatay bir trend haline getirmeye başlamış gibi görünüyor.

Eth Analiz
Eth Analiz

Ethereum (ETH) Destek ve Direnç Seviyeleri

Ethereum fiyatındaki kısa vadeli destek ve direnç seviyeleri için ETH/USD paritesinin 4 saatlik grafiğine bakalım. Bu grafikte görülebilir. Yükselen trend çizgisinin kırılmamasına rağmen, fiyat 3.200 dolarlık dirençle geride kaldı. Bir süredir devam eden bazı yatay ilerlemeler olmuştur. Bu bağlamda kripto para biriminin önündeki ilk direnç 3.200 doların olduğu sonucuna varabiliriz. Bir sonraki önemli direnç seviyesi 3.400 dolar.

3.100 dolarda, altta yeni bir destek inşa ediliyor. Yine de, ana destek 3000 dolar gibi görünüyor. Bu seviyede, kısa vadeli hareketli ortalama olan 50 SMA da destek sağlayacaktır.

Eth/Usdt
Eth/Usdt

Özetle, Ethereum için temel destek ve direnç seviyeleri şunlardır:

  • Direnç seviyeleri: 3,200 dolar ve 3,400 dolar
  • Destek seviyeleri: 3,100 dolar ve 3,000 dolar

ETH Teknik İndikatörler

Teknik göstergelerden biri olan MACD şu anda ayı bölgesinde, ancak daha yeni zayıfladı. RSI 60’ın üzerinde olmasına rağmen hala SMA 14’te kilitli durumda. Bunun sonucu olarak kısa vadede yükseliş girişimleri sınırlı olabilir. Yükselen trend çizgisi ve destekler ETH kullanılarak test edilebilir.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.