Bitcoin HaberleriHaberler

Lider Kripto Bitcoin Yükselişine Devam Edecek Mi?

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Geçtiğimiz hafta yayılan FUD’lar nedeniyle zor dönemlerden geçen kripto para piyasası kazandığı bağışıklıkla tekrardan yükseliş ivmesi kazandı. Bitcoin, dün itibariyle yükseliş grafiği başlattı ve önemli dirençler tek tek kırıldı. BTC fiyatını geçtiğimiz günlerde baskı önemli derece de baskılansa da yeni haftaya girmeden pozitif sinyaller veriyor.

Bitcoin’den Yüzde 10 Artış!

Lider kripto para birimi son 24 saat içinde %10’un üstünde artış performansı sergiledi ve fiyat 48.500 dolara kadar terfi etti. Daha sonrasında BTC 47.000 dolar seviyelerine geri çekildi ve şu anda 47.000 dolar ile 48.000 dolar içinde konsolide oluyor.

Bitcoin’den Yüzde 10 Artış!
Bitcoin’den Yüzde 10 Artış!

Analistler başlamış olacak bir yükseliş hareketinde 48.000 doların güçlü bir direnç olacağını ifade etmişti. Nitekim son grafiklere bakıldığında 48.000 doların ciddi bir direnç olarak işlem gördüğünü kolaylıkla ifade edebiliriz.

Eğer BTC fiyatı 48.000 dolarlık direnci kırmayı başarırsa bir sonraki hedef 50.000 dolar olacak. 50.000 dolar hem teknik hem de ruhsal direnç olduğundan büyük önem taşıyor. Pek fazlaca analist Ekim, Kasım ve Aralık aylarının kripto para birimleri için ralli ayları olmasını bekliyor. Bu durumun gerçekleşip gerçekleşmeyeceğini ise gelecek günlerde göreceğiz. Ancak gene de yatırımcıların davranışlarında ölçülü olmasında ve düşüş ihtimallerini de göz önünde bulundurarak yatırım yapmasında yarar var.

[ccpw id=”9919″]

Bitcoin’de Olası Kötü Senaryo

Eğer Bitcoin 48.000 dolarlık direnci kıramazsa ve 47.000 doların altına doğru bir kırılma olursa yeni bir düzeltme dalgası ile karşı karşıya kalabiliriz. Bu sefer yaşanacak düşüş ise daha önceki düşüşlerden daha sert olabilir.

Çünkü şu anda boğa-ayı mücadelesinde iki taraf da oldukça yoruldu ve fiyatın bir kez daha ivme kaybetmesi ayıların güç kazanması anlamına gelecek. Eğer bu şekilde bir durum gerçekleşirse ilk önemli direncin 45.000 dolar bandında olacağı düşünülüyor. 45.000 dolar altında ise 42.000 dolar ve sonrasında 38.000 dolarda güçlü destek sunar görülebilir.

Bunlara ek olarak analistler düşüşün devam etmesi halinde 20.000 dolara ve hatta 18.000 dolara kadar geri çekilmelerin olabileceğini ifade ediyor.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.