Bitcoin Haberleri

Likidite krizini tahmin eden isim Bitcoin tahminini açıkladı: Önce dip, sonra ATH yükselişi!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Kripto para piyasası üzerinde olumsuz makroekonomik koşulların etkileri görülmeye devam ediyor. Durgun şekilde ilerleyen piyasada son günlerde yeniden aşağı yönlü hareketler ön plana çıkarken, bir süredir bu ilerleyişin dışına çıkamayan Bitcoin (BTC), yatırımcıları endişelendiriyor. 19 bin dolar bölgesinde sıkışıp kalan Bitcoin’in bu fiyat seviyelerinden yukarı yönlü kurtulup kurtulamayacağı merakla beklenirken, Touch Consulting Genel Müdürü Florian Grummies, Bitcoin’in bu fiyat bölgesinden nasıl çıkabileceğine ilişkin tahminlerini paylaştı.

UZMAN İSİMDEN ÇARPICI TAHMİN

 

Florian

Bitcoin Ath

Gummies’e göre Bitcoin destek seviyesini 18 bin dolar seviyesinden kıracak ve 10 bin dolar seviyesinde destek testi gerçekleştirecek. Öte yandan Gummies’e göre Bitcoin’in bu olası senaryoda 10 bin doları da kaybedip 6 bin dolar seviyesini test etme ihtimali de bulunuyor. Uzman isim, kripto para piyasasının şu anda bir likidite krizi ile karşı karşıya kaldığını ancak Bitcoin’in dip bölgesini bulmasıyla birlikte gelen sert yükselişler sonrası tüm zamanların en yüksek seviyelerine ulaşacağını iddia etti. Bitcoin, 10 Kasım 2021’de 69 bin dolar ile ATH belirlemişti.

İKİDİTE KRİZİNİ VE ALTIN PERFORMANSINI DOĞRU TAHMİN ETMİŞTİ

Gummies daha önce olumsuz şartlar nedeniyle 2022 yılındaki finansal likidite krizini daha önceden başarılı bir şekilde tahmin etmişti. Öte yandan uzman isim, altının da krizde kripto para birimleri ve borsadan daha iyi bir performans ortaya koyacağını söylemiş ve bu tahmininde de başarılı olmuştu. Gummies şimdi ise Bitcoin’in 10 bin dolar desteğini test ettikten sonra yeni ATH bölgelerine yükseleceğini iddia ediyor.

Coinnewstr yatırım tavsiyesi vermez. Haberin içeriği bilgilendirme amaçlıdır, kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.