NFT HaberleriHaberler

Fenerbahçe’nin Eski Tercümanı Samet Güzel’den NFT Hamlesi!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Fenerbahçe’nin eski tercümanı Samet Güzel’den NFT hamlesi.  Sanat, finans, gastronomi, sosyal medya, moda, spor ve diğer çeşitli sektörlerde NFT’leri görüyoruz ve bu alanda çalışan sektörlerin sayısı her geçen gün artıyor.

Özellikle sporcuların ve spor kulüplerinin NFT‘lere ilgi duydukları ve bu alanda çalışmalara başladıkları bilinmektedir. Son olarak Fenerbahçe’de forma giyen milli kaleci Altay Bayındır, tablolarını NFT olarak satışa çıkardı. NFT’ye bu kez bir Fenerbahçe’den biri daha girdi.

Fenerbahçe’nin Eski Tercümanından NFT Adımı

Fenerbahçe’nin uzun yıllardır Portekizce tercümanı olan Samet Güzel, şimdi de NFT ajansını kurdu.

Türk futbolunun ünlü isimlerinden Samet Güzel, sporcular ve sponsorlarla çalışacağı yeni NFT ajansı The Socreate’in lansmanını duyurdu.

Büyük futbol yıldızı Alexsandro de Souza’nın ayrılmasının ardından Fenerbahçe’den ayrılan Güzel, NFT sektörüne girerek bir NFT ajansı açtı.

Yeni NFT ajansı, tasarım, para basma, satış, pazarlama, kamu hizmeti işletmesi ve proje yönetimi gibi tüm NFT süreçleri için çözümler sağlayacak.

“The Socreate İle Türk Sporunun Efsanevi İsimleriyle Projeler Geliştireceğiz”

Fenerbahçe'Nin Eski Tercümanı Samet Güzel'Den Nft Hamlesi!
Fenerbahçe’Nin Eski Tercümanı Samet Güzel’Den Nft Hamlesi!

Sporculara ve sponsorlara hizmet verecek yeni NFT ajansı The Socreate’in yaratıcısı Samet Güzel, yeni ajansla ilgili şunları söyledi:

Uzun zamandır koleksiyoner olarak yer aldığımız NFT dünyası ileri kapsamda yatırım planlarımız arasındaydı. NFT’ler spor ve sanat dünyası başta olmak üzere birçok sektör tarafından yatırım yapılan bir alan. Bu alanda yeni bir yatırıma odaklanmış olmaktan büyük mutluluk duyuyoruz. NFT ajansımız The Socreate’i kurarken işin hem sporcu iletişimine hem NFT üretim sürecine hem de satış operasyonuna hâkim bir ekip oluşturduk. Sektörün önde gelen partnerleriyle bir araya geldik ve ajansın tüm planlarını sağladık. The Socreate ile birlikte Türk sporunun efsanevi isimleriyle projeler geliştireceğiz. Ajans olarak başta sporcular olmak üzere markalara da NFT alanında üretimden satışa kadar olacak şekilde çözümler sunacağız. Önümüzdeki ay ilk NFT projemizi hayata geçireceğiz. The Socreate’in başta spor dünyamız olmak üzere NFT alanında öncü bir şirket olmasını istiyoruz.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.