Altcoin Haberleri

XRP Fiyatı Hızlı Yükseldi! Yükselişin Sebebi Ne?

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Yerli kripto para yatırımcılarının da yakından takip ettiği Ripple (XRP) fiyatında hareketlilik arttı. Yeniden 0.50 dolar seviyesinin üzerine sıçrama kaydeden XRP fiyatındaki bu yükselişin arkasındaki sebepler merak ediliyor. ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu (SEC) ile bir yılı aşkın süredir davalık olan Ripple şirketinin bu alanda önemli adımlar attığı belirtiliyor.

Kripto para basınında geniş yankı bulan habere göre pek çok kripto para şirketi SEC ile Ripple davasına taraf olmaya başladı. Özellikle üst düzey kuruluşların Ripple’a açık destek beyan etmesi XRP fiyatının yeniden hareketlenmesine yol açtı. Ripple’ın yerel tokeni XRP, SEC davasında olumlu gelişmelerden etkilenmeye devam ediyor.

Ripple’a Çok Sayıda Kurumsal Destek Geldi

Ripple Coin

Uzun süredir SEC ile mücadele eden Ripple, son dönemde pek çok kripto para odaklı şirketin açık desteğini almaya başladı. Ripple şirketini destekleyen amicus brief’lerin sayısı hızla artarken XRP fiyatında da parabolik yükseliş hareketleri görülmeye devam ediyor. Ripple destek almaya devam ettikçe XRP fiyatı kısa bir süreliğine de olsa 0.50 dolar seviyesinin üzerini gördü.

Kripto paralarda ayı piyasası görülmesine rağmen XRP fiyatı 19 Ekim tarihinden bu yana 0.49 dolar seviyesinin altında konsolide oluyor. Kasım ayına pozitif sinyallerle başlayan XRP coinin 0.45 dolar seviyesinde destek yaptığı ve burada tutunmayı başardığı belirtiyor. Haberin kaynağı kripto para analistleridir. Coinnewstr yatırım tavsiyesi vermez.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.