Haberler

Piyasa Değeri 100 Milyar Doları Aşan Dev Şirket

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Piyasa değeri 100 milyar doları aşan dev şirket. Binance bir rekora yaklaşıyor ve iyi haberleri tek tek paylaşıyor. Binance Coin (BNB), Mayıs ayından bu yana ilk kez 100 milyar doları aşan bir piyasa değeriyle yükselmeye devam ediyor. Yazma sırasında, 102 milyar ABD Doları piyasa değerine sahip BNB, 611 ABD Doları karşılığında bir alıcı buldu. Henüz 108 milyar ABD Doları ATH noktasına ulaşmamış olan BNB’nin kısa ve orta vadeli hedefi nedir?

Piyasa Değeri 100 Milyar Doları Aşan Dev Şirket

Mayıs ayında 694 ABD Dolarına ulaşarak yeni bir ATH noktasına işaret etti. Dolaşımdaki arzı dengede tutmak için her üç ayda bir BNB yakılır. Aynı zamanda bu kıtlık ve artan talep fiyat artışlarını tetikledi. Binance kısa süre önce BSC ağına 1 milyar dolar destek sağlayacağını ve ayrıca kendi ekosistemini geliştirdiğini duyurdu.

Maksimum Binance Coin (BNB) arzı 166 milyon olup, her çeyrekte biraz azalacaktır. Şirket kısa süre önce 17. tokenini yaktı ve Ocak ayı başlarında 18. token yakma işlemini gerçekleştirecek.

Düzenleyicilerin sempatisini kazanmak isteyen Binance, birçok konuda önemli rol oynadı. Fransa’da başlatılan 100 milyon Euro’luk plan ve kalamar oyunu Squid Game  dolandırıcılarının peşine düşme isteği, bonus olarak borsaya yansıyor.

Binance Coin (BNB) Fiyat Analizi

Mevcut fiyat 605 doların üzerinde tutunuyor, bu da 710 dolara kadar yeni bir hedefe ulaşabileceğimizi gösteriyor. RSI aşırı alım bölgesine yakın ancak halen nötr seviyede, Binance yeni bir bomba patlatırsa bunu tam zamanında yapmış olacak.

Mevcut fiyat 605 ABD dolarının üzerinde kalıyor ve bu da 710 ABD doları olan yeni olan hedefe ulaşabileceğimizi gösteriyor. RSI aşırı alım bölgesine yakın ama hala nötr seviyede. Binance başka bir bomba patlatırsa, zamanında olacak.

Pozitif enerjili ve haraketli ortamlar artışı destekliyor. Basit ve haraketli 100’ü tuturan fiyat ilerleyen zamanlarda beklenmedik sürprizler yapabilir.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.