HaberlerTüm Haberler

Mastercard, Web3 Projesi İçin Polygon ile Ortaklık Kurdu!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Ödeme devi Mastercard, müzisyenler için tasarladığı Web3 projesi Mastercard Artist Accelerator için Polygon (MATIC) ile anlaşmaya vardı.

Kurumsalların kripto dünyasına olan merakı giderek gündem olmaya başlıyor. Birçok şirket, blockchain, metaverse, Web3 ve NFT gibi konularda büyük bir efor sarf ediyor.  Özellikle Web3, Büyük şirketlerin merkezinde en çok yer alan teknolojik hamle oldu. Küresel ödeme devi Mastercard, Web3 dünyasında yeni bir çalışmayı gündeme getirdi. Müzisyenler için Web3 projesi oluşturan şirket, altyapı için Polygon ile bir ortaklık gerçekleştirdi. Mastercard, Web3 projesi Mastercard Artist Accelerator için çalışmalarını hızlı bir şekilde sürdürdü.

Mastercard, Web3 Projesi İçin Polygon Ile Ortaklık Kurdu!

Mastercard, Web3 Projesinde Polygon ile Birlikte Çalışmaları Sürdürecek

353 milyar dolar piyasa değerine sahip küresel ödeme devi Mastercard, gerçekleştirdiği Web3 projesi için Polygon (MATIC) ile birlikte çalışmalarına yön verecek.

Mastercard’ın oluşturduğu hamle, müzisyenlerin Web3 ortamında markalarını oluşturmasına ve kariyerlerini yönetmelerine fırsat sağlayacak. Ayrıca ödeme devi, müzik dünyasında Web3 teknolojisinin sunabileceği imkanlar konusunda ılımlı davranıyor.

Polygon tabanlı olacak olan Mastercard Artist Accelerator, türünün ilk örneği olarak tarihte ilki yaşadı. Program, sanatçılara NFT basma, sanal dünyayı kullanma, Web3 tecrübelerden yararlanma gibi fırsatlar sunacak.

Şirket program için beş müzisyen belirtecek. Seçilmeyenler için de Mastercard Music Pass isimli bir NFT koleksiyonu tasarlayacak. Program, yılın son zamanlarında canlı yayınlanan bir sanatçı sergisiyle son bulacak.

Polygon Studios CEO’su Ryan Watt, “Web3, bir hayran kitlesi oluşturabilen, geçimini sağlayabilen ve kendini ifade etmek ve kendi şartlarında bağlantı kurmak için yeni ortamlar sunabilen yeni bir sanatçı türünü güçlendirme potansiyeline sahip.” ifadesinde bulundu. 

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.