Bitcoin Haberleri

Ünlü ekonomist Bitcoin yükselişi için reçeteyi yazdı: Muslukları tekrar açacaklar

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Kripto para piyasasında yeniden yükseliş dalgasının görülüp görülmeyeceği yatırımcılar tarafından en çok merak edilen konular arasında yer alıyor. Yeni bir rallinin başlayıp başlamayacağı elbette bilinmiyor ancak yatırımcılar geneline bakıldığında, uzun vadede bir ralli beklentisinin olduğu görülüyor. Bu noktada tahminler ve yorumlar gelmeye devam ederken, olası kripto para yükselişine ilişkin bir tahmin de eski Goldman Sachs yöneticisi ve ünlü ekonomist Raoul Pal’dan geldi. Pal, Bitcoin (BTC) ve altcoinler gibi riskli varlıkların ne zaman yükseleceğine ilişkin fikirlerini dile getirdi.

“ÇÖKÜŞ YOLUNUN SONUNDA YENİDEN YÜKSELİŞ VAR”

Cokus Yolunun Sonunda Yeniden Yukselis Var Scaled

Ünlü ekonomist Pal, Real Vision’da yaptığı açıklamalarda, yatırımcı duyarlılığının şu anda aşırı korku içinde olduğunu ve bu durumun riskli varlıklara beklenmedik bir volatilite getirebilmesi açısından katalizör etkisi gösterebileceğini belirtti. İnsanların daha önce hiç görmediği kadar olumsuz duygular içinde olduğunu ifade eden Pal, satış hacimlerinin de inanılmaz derecede yüksek olduğunu ve bu nedenle de büyük çöküş yolunun sonunda fazla kişinin boşa çıkmasıyla piyasanın yeniden yükseleceğini savundu.

“MUSLUKLARI TEKRAR AÇACAKLAR”

Raoul Pal’a göre ilerleyen dönemlerde merkez bankaları parasal sıkılaştırma ve faiz artırma adımlarından geri dönmeye başlayarak muslukları açacak. Pal, “Tüm sistem artık tek bir çığlık üzerine kurulmuş halde, o da daha fazla tepki. Para musluklarını tekrar açacaklar” dedi. Pal’a göre merkez bankaları yeniden muslukları açtığı zaman Bitcoin ve altcoinler gibi riskli varlıklarda da yeniden yükselişler başlayacak.

Coinnewstr yatırım tavsiyesi vermez. Haberde yer alan açıklamalar ve yorumlar, bahsi geçen şahısların kişisel fikirleridir, yatırım tavsiyesi değildir.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.