HaberlerNFT Haberleri

Ünlülerin NFT’leri Değer Kaybediyor: Justin Bieber ve Paris Hilton’a Dava!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Ünlü kişilerin çıkardığı NFT’lerin değer kaybı nedeniyle, bir grup NFT yatırımcısı dava açma hazırlığında olduğunu duyurdu.

NFT çılgınlığı, ünlü isimlere karşı açılan davalarla gündemi sarsıyor. Bir zamanlar birçok popüler isim kendi NFT’lerini piyasaya sürerek büyük kazançlar elde etti. Ancak NFT sektörünün ve kripto paraların değer kaybı, ilgili yatırımcılar için inanılmaz kayıplara yol açtı. Son gelişmeye göre, bir grup NFT yatırımcısı ünlü kişilere karşı dava açacak.

Justin Bieber Coleccion Nft 1140X570 1
Ünlülerin Nft'leri Değer Kaybediyor: Justin Bieber Ve Paris Hilton’a Dava! 3

NFT Düşüşü Nedeniyle Ünlülere Dava Açılıyor!

Bir NFT topluluğu, Sotheby’s Holdings Inc. ve diğer ünlü isimler tarafından onaylanan koleksiyon öğelerinin fiyat düşüşü nedeniyle dava açacağını belirtti.

Davada adı geçen dört davacı, “NFT’leri yanıltıcı” olarak nitelendirdi. Bilgilere göre, davada 30 sanık bulunuyor. Justin Bieber ve Paris Hilton gibi ünlülerin de yer aldığı dava, sahte çıkartmadan kazanç elde etmek amacıyla yapıldığı belirtiliyor. Davacıların hukuk ekibi, ilgili şikayetler üzerinde yoğun bir çalışma yürüttüklerini ifade etti. Henüz Justin Sun ve Paris Hilton gibi popüler isimler konu hakkında açıklama yapmadı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.