HaberlerTüm Haberler

DCG ve Genesis Arasındaki Para Transferlerine Soruşturma!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Digital Currency Group (DCG), kötü zamanlar geçiren alt şirketi Genesis ile arasında geçen para transferleri konusunda soruşturmaya tabi tutuldu.

FTX ve Terra’nın oluşturduğu yıkım, bu yıl da etkisini sürdürüyor. Kriptonun düşüşünden etkilenen şirketler, likidite ve kaynak sıkıntılarıyla baş etmeye çalışıyor. Bunlardan biri olan Genesis, borç verme platformunun para çekme işlemlerini askıya almıştı. Sonrasında gelişen olayda, şirketin maddi durumlar ana şirketine kadar sıçramak mecburiyetinde kaldı. Genesis‘in ana şirketi DCG, hukuksal süreçler ile mücadele etmeye başladı. DCG hakkında ABD’li yetkililer tarafından soruşturulma başlatıldı.

Dcg Ve Genesis Arasındaki Para Transferlerine Soruşturma!

DCG ve Genesis Arasındaki Para Transferlerine Sorgulama Emri!

Digital Currency Group (DCG) ile alt şirketi Genesis arasında gerçekleşen para transferleri soruşturmaların başlamasına neden oldu. Bloomberg’in aracılığıyla yapılan duyuruda , ABD’li yetkililer şirketin iç mali işlerini soruşturmaya başladı.

Soruşturmanın ayrıntıları henüz kamuoyu ile paylaşıma açılmadı. Bu sebeple ismini vermek istemeyen kişiler tarafından, Bloomberg‘e bu haber hakkında ayrıntılar anlatıldı.

Brooklyn’deki federal savcılar, DCG ile kripto kredi platformu Genesis arasında meydana gelen para akışına yoğunlaştı. Ayrıca bilgilere göre, SEC de bu soruşturmanın içerisinde yer alıyor.

Fakat diğer taraftan, şirketin kurucusuna ve şirkete yönelik henüz bir suçlama gerçekleştirilmedi. Şirketin yaptığı açıklama da şu şekilde:

DCG’nin güçlü bir dürüstlük kültürü vardır ve işini her zaman yasalara uygun şekilde yürütmüştür. DCG’ye yönelik herhangi bir New York Doğu Bölgesi soruşturması olduğuna dair hiçbir bilgimiz veya buna inanmak için nedenimiz yok.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.