HaberlerAltcoin HaberleriKripto Para Birimleri

Meme Coinlerde Güncel Durum: Shiba Inu (SHIB) ve Dogecoin(DOGE)

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Meme coinlerde güncel durum: shiba Inu (SHIB) ve dogecoin(DOGE). Bugün, Bitcoin (BTC) tarafından yönlendirilen kripto piyasası, hala zemin kaybetmesine rağmen yükseliyor. Diğer kripto para birimleri Bitcoin’i takip ediyor, ancak çoğu kriptodan farklı olarak memeler %1 düşmüş gibi görünüyor. İki popüler meme tokeni olan Shiba Inu (SHIB) ve Dogecoin (DOGE), bu gelişmelerle birlikte ilerliyor.

Meme Coinlerde Güncel Durum: Shiba Inu (Shib) Ve Dogecoin(Doge)
Meme Coinlerde Güncel Durum: Shiba Inu (Shib) Ve Dogecoin(Doge)

SHIB Gelişmeleri ve Fiyatı

Shiba Inu (SHIB), en son Robinhood listeleme haberlerinde %20 artışla önemli bir artış göstermeyi başardı. En son 12 Nisan’da 0,00003 dolardan işlem gören SHIB, o zamandan beri düşmeye devam etti. Sonuç olarak, balinalar, şu andaki vurguları olan meme tokeni  daha fazlasını çalarlar. Balinalar son iki günde 171 milyar SHIB satın aldı ve bu yaklaşık 4 milyon dolara eşit. Ayrıca, bu alım satımların bir sonucu olarak SHIB, balinalar tarafından tutulan en yüksek USD değerine sahip kripto para birimi olmaya devam ediyor.

Shib Usdt 2

SHIB, yazı yazılırken son 24 saatte yüzde 0,6’dan fazla düşüşle 0,00002337 dolardan işlem görüyordu. SHIB, en son 25 Nisan’da ulaştığı 0.000024 dolar civarında önemli bir fiyat direncine sahipti, ancak zaman zaman bunu yapmaya çalışsa da kıramayacak gibi görünüyor. SHIB bu düşüşler sonucunda aylık bazda %11’lik bir düşüşe devam ediyor ve kayıplarını telafi edemeyecek gibi görünüyor.

DOGE Gelişmeleri ve Fiyatı

Kriptolar arasında en popüler meme tokeni olan Dogecoin (DOGE), Elon Musk’ın Twitter’a sahip olması sayesinde önemli bir büyüme kaydetti. Musk’ın hareketi kripto pazarını güçlendirdi ve bu meme tokenı diğer kripto para birimlerine kıyasla ralli olarak yükselmesine neden oldu. Fakat DOGE  bu artışları daha fazla sürdüremiyor.

Doge Usdt

DOGE, yazı yazılırken son 24 saatte yaklaşık yüzde 1.5 düşüşle 0.14 dolardan işlem görüyordu. DOGE, Musk’ın kararı sonucunda 0.17dolar’a yükseldi ancak bu kazanımlarını tam olarak koruyamıyor. Bununla birlikte, geçmiş veriler, DOGE’nin son haftalarda 0.14 dolar direnç seviyesinin altında işlem gördüğünü ve hatta 0.12 dolar’a düştüğünü gösteriyor. Sonuç olarak, DOGE 0.17 dolar civarında olmasa da bu kritik direnç seviyesinin üzerinde kaldığı sürece kazanıyor gibi görünüyor. Ayrıca DOGE, aylık kayıplarını  sıfırlayarak, aylık %1’lik bir kayba yaklaşıyor.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.