Haberler

Ripple CEO’su Brad Garlinghouse’dan SEC Davası Hakkında Açıklamalar!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Ripple CEO’su Brad Garlinghouse’dan SEC davası hakkında açıklamalar.  ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu tarafından açılan davaya rağmen, Ripple CEO’su Brad Garlinghouse, firmanın büyümeye devam ettiğini (SEC) belirtti.

Ripple Hızla Büyüyor

Brad Garlinghouse, bir kuruluşla yaptığı röportajda, XRP Defterindeki yerel dijital varlık olan XRP‘nin bir menkul kıymet olmadığını, ABD’nin onu düzenleme girişimlerinin başarısız olduğunu ve SEC davasına rağmen Ripple’ın yeni bir zirveye ulaştığını belirtiyor.

XRP CEO’su yaptığı konuşmada şu açıklamaları yaptı:

Para birimi olarak kullandığımız XRP’nin sadece bir menkul kıymet olduğu fikri yanlış. Ne yazık ki basına davayı biz kaybetmişiz gibi lanse ediliyor. Amerika Birleşik Devletleri’nde, XRP kullanımı neredeyse yok denilecek düzeyde. Bunun sebebi ise ABD merkezli borsaların çoğunda Ripple işlemleri durduruldu. Tüm bunlara rağmen geçtiğimiz yıl Ripple için rekor olarak nitelendireceğimiz bir sene olarak tarihe geçti. Öte yandan ana ürün gruplarımızda çok hızlı bir şekilde büyümeye devam ediyor.

Garlinghouse, “Ne yazık ki, bu büyümenin neredeyse tamamı Amerika Birleşik Devletleri dışından geliyor ve ayrıca Amerika Birleşik Devletleri dışından da çok sayıda kişiyi işe alıyoruz,” dedi. ABD dışındaki ödeme şirketlerinin müşteri tabanımızın %95’ini oluşturduğunu da belirtmeliyim.”  belirterek Konuşmasına devam etti.

 

Brad Garlinghouse: Xrp'Yi Yakmaya Başlayabiliriz - Coinshark

Öte yandan RippleNet’e olan talep, Ripple CEO’suna göre 2021’in ilk çeyreğinden bu yıl Mart’ta sona eren çeyreğe kıyasla sekiz kat arttı. RippleNet, 55’ten fazla ülkede faaliyet gösteren dünya çapında bir dijital ödeme platformudur.

Röportajında, “Sınır ötesi ödemeleri kolaylaştırmak için kullanılan birincil ürünümüz olan XRP’ye olan talep yıldan yıla 8 kat artıyor” diye ekledi. Yani geçen yılın ilk çeyreğinden bu yılın ilk çeyreğine kadar XRP sekiz kat arttı.” ifadelerini kullandı.

“SEC Yaptırımlarında Aşırıya Kaçıyor”

Garlinghouse ayrıca SEC’in yaptırımlarında çok ileri gittiğini ve bunun sonucunda ABD’nin rekabet gücünü azalttığını iddia ediyor.

Ripple CEO’su, “Birçok farklı endüstride inovasyona öncülük ettiğimiz ve rekabet gücümüzü aşan ve önemli ölçüde kısıtlayan Amerika Birleşik Devletleri tarafından bize uygulanan cezalardan endişe duyuyorum” dedi. Buna rağmen, Amerikadaki ajansımızın o ülkedeki insanlara fırsatlar sunmasını son derece rahatsız edici buluyorum” dedi.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.