HaberlerAltcoin HaberleriKripto Para Birimleri

Reef Finance (REEF) Neden Yükselişe Geçti!

Reef Finance (REEF) geçtiğimiz gün %18'in üzerinde arttı.

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Reef Finance (REEF) neden yükselişe geçti. Reef Finance (REEF) geçtiğimiz gün %18’in üzerinde arttı. Piyasa değeri 87 milyon dolar olan Reef Finance (REEF) neden artıyor? Bu arada kripto paranın iç piyasalarda 24 saatlik işlem hacmi 80 milyon TL’ye yaklaştı. REEF Coin’in geleceği ile ilgili tahminleri aşağıdaki haberde okuyabilirsiniz.

Reef Finance (REEF) Neden Artıyor?

Reef, 19 Temmuz’da 2022’nin ikinci çeyreğine ilişkin bir rapor yayınladı. Yayımlanan rapor, projenin üç aylık süreçte aldığı aksiyonlarla ilgili kapsamlı bilgiler içeriyor. Reef son yıllarda çok gelişti. Bunlar arasında Binance, Reef Chain Integration ve Stake Programı’nda Reef Card’ın piyasaya sürülmesi yer alıyor. Twitter’da 230 binden fazla takipçi topladı.

Reef Zincirinin entegrasyonu ve önemli Binance kilometre taşları REEF fiyatını etkiledi. Öte yandan, bir fintech şirketi olan Bannx, Reef’in kartını kullanmaya başladı. Yeni kartla yapılan bu işlem REEF’e de fayda sağladı.

REEF Coin Geleceği

Piyasa değerine göre 300. sırada yer alan REEF Coin’in geleceği ile ilgili tahminlerde bulunmadan önce son 30 gününü inceleyelim.

Kripto para biriminin değerinin yaklaşık %18’i önceki gün arttı. Bu artış 7 günlük süreçte % 38,5 seviyesine ulaştı. Son 30 günde  %29,2 artan REEF, son 14 günde %32’sini alıcısına iade etti.

Reef Finance Reef Neden Yukseliyor 2

InvestorsObserver, REEF’in kısa süre önce 0,003896 direnç seviyesini ve 0,00357 dolar destek seviyesini geçtiğini bildirdi. Ağustos 2022’de REEF’in 0,015 dolar kazanması bekleniyor. Reef Card’ın kullanımının yaygınlaşması sonucunda Eylül 2022’de bir başka hareketlilik olabilir. REEF’in Eylül ayı için tahmini fiyatı 0,021 dolar. Bunlar, Business2Community’nin sunduğu projeksiyonlardır. AMB Crypto ise marjinal olarak daha geniş bir bakış açısı benimsiyor. Ocak 2027’de REEF fiyatının 0,084 dolar ile 0,096 dolar arasında dalgalanabileceğini iddia ediyor.

Bunların yalnızca tahmin olduğunu ve kripto para piyasasında her an her şeyin olabileceğini unutmayın.

Son olarak,

Yurtiçi borsaları incelerken REEF, Paribu ve Bitexen’den de listelendiğini görüyoruz.

Geçtiğimiz gün Paribu’da şu anda 0.0776 TL’den işlem gören REEF, 38 milyon TL’yi aşan işlemle yaklaşık  %18 arttı. REEF’in işlem hacmi ise 37 milyon TL’nin biraz üzerinde ve Bitexen’de de 0.0771 dolardan satılıyor.

Reef Finance Reef Neden Yukseliyor 3

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.