HaberlerBitcoin HaberleriKripto Para Birimleri

Kripto Para Piyasa Yeniden 1 Trilyon Doların Üzerine Yükseldi!

16 Haziran'dan bu yana ilk kez, Bitcoin 24.000 dolar işaretinin üzerinde işlem görüyor.

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Kripto para piyasa yeniden 1 trilyon doların üzerine yükseldi. Tüm kripto para birimlerinin piyasa değeri 1 trilyon doları aşarken, Bitcoin değeri 24.000 doların üzerine çıktı.

16 Haziran’dan bu yana ilk kez, Bitcoin 24.000 dolar işaretinin üzerinde işlem görüyor. CoinGecko’dan gelen veriler, en popüler kripto para biriminin değerinin geçen hafta %23’ten fazla arttığını gösteriyor.

Terra ekosisteminin çöküşü ve ortaya çıkan likidite krizi, kripto para piyasalarında son iki aydır süren bir türbülans dönemine neden oldu. Ancak geçen hafta hafif bir iyileşme oldu. Çok sayıda zorunlu tasfiye ile Bitcoin, 11 yılın en kötü çeyreğini yaşadı.

Benzer şekilde, Ethereum, önceki haftaya göre %53’ten fazla yükselen güçlü artışlar gördü. Proof of Stake veya Merge’e geçiş için zaman çerçevesi yayınlandı ve bu şüphesiz Ethereum’un yeniden canlanmasındaki en önemli faktör.

Kripto para piyasasının Kasım 2021’deki 3 trilyon dolarlık yüksek seviyesinden hala çok uzakta olmasına rağmen, bu toparlanma sektörün rahat bir nefes almasına izin verdi.

CoinGecko’nun istatistiklerine göre Bitcoin yazının yazıldığı sırada 24,174 dolardan işlem görüyordu.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.