HaberlerAltcoin HaberleriBlockchain HaberleriEditörden Seçmeler

Binance Listelemesiyle Uçuşa Geçen Gala Games (GALA) Nedir?

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Kripto para borsalarının en popülerlerinden olan Binance önceki günlerde GALA Token‘i listelediğini duyurmuştu. Bu listeleme haberiyle birlikte uçuşa geçen GALA Games, Blockchain oyunlarından oluşan bir  ekosistem oluşturmayı hedefleyen  GameFi platformudur. GALA Token’in ne olduğu ve nelere yaradığını gelin birlikte birlikte inceleyelim.

Gala Games (GALA) Nedir?

Popüler oyunlar Zynga ve Farmville gibi oyunların da kurularından Eric Schiermeyer tarafından kurulan Gala Games, Blockchain tabanlı oluşturulan oyunlardan ekosistem oluşturmayı amaçlayan bir GameFi platformudur. Gala Games, sadece bir oyun değil aynı zamanda daha çok eğlenceyi öncelikli kılan ve arka planda blockchain olan çeşitli oyunlar sunar.

Oyun severlerin blockchain oyunları oynayabileceği aynı zamanda oyun içi NFT  alım satımı yapılabilen bir platformdur. Oyuncular ayrıca hangi oyunun geliştirilmesi gerektiğini veya oylama ile  fon sağlanması gerektiğine katkıda bulunabilirler.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR: Altcoin Yatırım Tavsiyeleri

GALA Token’i Nerede Kullanabilirim?

Gala Games tokeni olan GALA Token, NFT’leri satın almak ve işlemleri kolaylaştırmak için ağ içinde bir yardımcı program token görevi görmektedir.  GALA token, node operatörü teşvikleri, ağ yönetimi, platform oyunları oynamak için oyun içi ödüller, Gala mağazasında ürün satın almak için oyun içi para birimi ve NFT’ler için kullanılır.

GALA Token İşlevi Nedir ?

GALA token için “oyun ve kripto ekosisteminde çeşitli kullanımları barındıran yardımcı program tokenidir” diyebiliriz. GALA, ZPT sistemi için ikincil coin görevi görür ve destekleyici rolünde faaliyet gösteren bir sisteme sahiptir. ZPT sahipleri, Akıllı Sözleşmelerini ve işlemlerini daha da güçlü hale getirmek  için düzenli olarak belirli miktarlarda GALA token alabilir. En yakın eşdeğeri NEO ve GAS kullanımıdır, ancak Zeepin token ekonomisinin bazı temel farklılıkları vardır. GALA için kullanım durumları da oldukça çeşitlidir.

GALA Token Kaç Dolar?

CoinMarketCap verilerine bakıldıığında GALA token, son 24 saat içinde %194, son 1 haftada ise %500’e yakın bir oranda  artış gösterdi. GALA yazımız kaleme alındığı sırada 0,1346 dolardan işlem görüyor. Piyasa değeri 837,028,417.50 dolar olan Gala Games’in dolaşım arzı 6,977,205,436’dır.

[ccpw id=”1937″]

UYARI: Yazımızda yer verilen bilgiler tamamen bilgilendirme amacıyla verilmiştir. Kesinlikle yatırım tavsiyesi içermez. Kripto para yatırımcıları, kripto para birimlerinin yüksek volatiliteye sahip olduğunun bilincinde olmalı ve yatırımlarını araştırmaları doğrultusunda yapmalıdır.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.