Ethereum HaberleriBitcoin Haberleri

Michael Saylor 1.5 Milyar Dolarlık Kazancın Eşiğinden Döndü

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Kripto para destekçisi olarak bilinen MicroStrategy eski CEO’su Michael Saylor, bu sefer kaçırdığı kazanç fırsatı ile gündeme geldi. Ünlü milyarder BTC yatırımı yerine ETH seçseydi 1.5 milyar dolardan fazla kar elde edecekti…

Kripto para topluluğunun yakından tanıdığı isimlerden Michael Saylor, sosyal medyada en çok konuşulan milyarderlerden biri oldu. MicroStrategy şirketinin kurucusu Michael Saylor, Bitcoin (BTC) yatırımları ile adından sık sık söz ettirdi. Kripto paraların ayı piyasasına girdiği dönemde bile yatırımlarına hız kesmeden devam eden ünlü milyarder, geniş bir hayran kitlesi edinmişti.

Kripto paralarla ilgili araştırmalar yapan Blockchaincenter, Michael Saylor’u odak noktasına alan bir senaryo çizdi. Buna göre Michael Saylor, içinde Bitcoin içermeyen bir kripto para portföyü oluştursaydı servetine servet katacaktı. Bu kapsamda ünlü milyarderin BTC yerine piyasadaki en büyük ikinci kripto para birimi ETH’yi satın almış olması halinde kazancı çok daha fazla olacaktı.

Ethereum’u Seçseydi 1.5 Milyar Dolar Kazanacaktı

Ethereum Domine Manset

Blockchaincenter sosyal medya hesabından paylaşılan istatistik, kripto para yatırımcıları arasında çok konuşuldu. Topluluğun yakından tanıdığı isimlerden Michael Saylor, kripto para yatırımlarında BTC yerine ETH’yi seçseydi çok daha avantajlı bir senaryoyla karşılaşacaktı. Saylor’un piyasada kar etme seçeneklerinden biri de lider altcoin Ethereum’du. Ancak Saylor tercihini Bitcoin’den yana kullanınca kazanç seviyesinde beklentilerin altında kaldı.

Bitcoin portföyüne nazaran Ethereum yatırımı Michael Saylor’a 1.3 milyar dolarlık kayıp yerine 1.5 milyar dolardan fazla kazanç sağlayacaktı. Ancak bu kazanç seviyesini hesaplarken Ethereum staking işlemlerine de dikkat etmek gerekiyor. Saylor, son verilere göre kripto para portfönün değerini yüzde 4 ile yaklaşık 350 milyon dolar değerinde 239 bin 680 ETJ arttırma şansına sahipti.

Ethereum ve Bitcoin Rekabeti

Kripto para piyasasının popülerlik kazanmaya başlamasıyla birlikte Bitcoin ve Ethereum projeleri ön plana çıktı. Her iki kripto para birimi de piyasadaki diğer kripto paralara kıyasla çok daha güçlü bir performans ortaya koydu. Michael Saylor’ın kurucusu olduğu Microstrategy, 2020 yılında ilk kez Bitcoin yatırımı yapmasıyla tüm dikkatleri üzerine çekti.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.