Haberler

Bitcoin destekçisi Mike Novogratz umutla bekleyen yatırımcılara seslendi: Beklemeyin…

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Kripto para piyasasının en önemli isimlerinden biri olan Galaxy Digital’in Bitcoin (BTC) destekçisi CEO’su Mike Novogratz, Bitcoin ve kripto para paralara ilişkin analizlerine devam ediyor. Twitter üzerinden dikkat çeken bir paylaşımda daha bulunan ünlü CEO, yatırımcıların Bitcoin’den umutlu olmaması gerektiğini savundu ve yakın tarihte bir boğa döngüsünün başlama ihtimalinin çok zayıf olduğunu iddia etti. Novogratz’a göre Bitcoin ve altcoinler bir süre daha düşüş eğiliminde kalacak

FED’İN POLİTİKALARI VE KRİPTO PARALAR

Fedin Politikalari Ve Kripto Paralar

ABD Merkez Bankası (Fed) 2022 yılında parasal sıkılaştırma adımları atmaya başladı ve bu doğrultuda faiz artırımları uyguladı. Fed’in para politikası 2022 genelinde ABD dolar endeksinde (DXY) ciddi yükselişleri getirdi ve bu yükselişler, Bitcoin ve altın gibi dolara endeksli yatırım araçlarının çöküş yaşamasına, birçok yatırımcının da ciddi zararlara uğramasına neden oldu. Ancak her ne kadar Bitcoin sert bir dönemden geçiyor olsa da birçok yatırımcının Bitcoin ve altcoinlerden hala umutlu olduğu görülüyor.

“UMUT VE VERİ ARASINDAKİ BU SAVAŞ”

Yatırımcılar genelindeki bu umutlu bekleyişe değinen Mike Novogratz, “Umut ve veri arasındaki bu savaş – boğalar ekonominin yavaşlayacağını umuyor ve veriler bize henüz bunun yakın olmadığını söylüyor. Veriler kısalıncaya kadar ralliler kapatılacak” sözlerini dile getirdi. Novogratz’ın işaret ettiği veriler dikkate alındığında, Fed’in son açıklamalarında 2023 yılında da faiz artışlarına devam edebileceği sinyali öne çıkıyor. Bu nedenle Novogratz, henüz bir boğa döngüsü için erken olduğunu iddia ediyor.

Coinnewstr yatırım tavsiyesi vermez. Haberin içeriği tamamen bilgilendirme amaçlıdır, yatırım tavsiyesi değildir.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.