Borsa HaberleriHaberler

Kraken Borsası Japonya Faaliyetlerine Son Veriyor!

Kripto para borsası Kraken, mevcut kötü piyasa durumu nedeniyle Japonya faaiyetlerini bırakacağını açıkladı.

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Kripto para borsası Kraken, mevcut kötü piyasa durumu nedeniyle Japonya faaiyetlerini bırakacağını açıkladı.

Son FTX olaylarından sonra kripto para sektörü yeni bir aşamaya girdi. FTX’in geride bıraktığı enkazın etkilerinden kurtulmak hayli zor görünüyor. Dijital varlıklara olan talebi azaltan zorlu piyasa koşulları nedeniyle Kraken, geçen ay personelini %30 (veya yaklaşık 1.100 kişi) azaltacağını söyledi. Son zamanlarda, borsa operasyonlarını küçülteceğini açıkladı.

Kraken Japonya Operasyonlarını Durduruyor!

Küresel olarak gerileyen kripto piyasası ve Japonya’daki mevcut piyasa koşulları, ABD merkezli kripto borsası Kraken’in önümüzdeki ay burada faaliyetini durduracağını açıklamasına yol açtı.

Müşteriler, nakit ve kripto para varlıklarını 31 Ocak’a kadar tasfiye etmelidir, aksi takdirde Kraken, Finansal Hizmetler Ajansı’ndan (JFSA) kaydını silecektir. Ek olarak, etkilenen tüm müşterilerin paralarını hızlı bir şekilde çekebilmelerini garanti etmek için tamamen aktifleştirildiğini belirtti.

En değerli kripto para birimi Bitcoin’in bu yıl değerinin %60’ını kaybetmesine rağmen, Sam Bankman-FTX Fried’in işinin ve Terra’nın iflas etmesi sonucunda kripto para piyasası 1,4 trilyon dolar deriledi. Kraken gibi borsalar sonuç olarak kurumsal stratejilerini değiştirdi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.