HaberlerBitcoin HaberleriKripto Para Birimleri

Milyarder Ray Dalio’dan Bitcoin Açıklaması!

Ray Dalio, Bitcoin Yatırımının Portföyünün Bir Bileşenini Oluşturduğunu Açıkladı.

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Milyarder Ray Dalio’dan bitcoin açıklaması. Milyarder Ray Dalio, Bitcoin’in (BTC) yatırım portföyünün  bir bileşenini temsil ettiğini belirtti.

Dalio, Davos’taki Dünya Ekonomik Forumu’nda CNBC’ye, Bitcoin’in genel portföyünün yalnızca küçük bir bölümünü temsil ettiğini söyledi.

Dalio, elindeki Bitcoin varlıklarının büyüklüğünü açıklamasa da daha önce portföyünün %2’sini Bitcoin‘e yatırmanın uygun olduğunu düşündüğünü belirtmişti.

Bitcoin’in son 11 yılda inanılmaz bir başarıya sahip olmasına rağmen, milyarder portföy çeşitlendirmesinin önemini vurguladı.

Zengin yatırımcıya göre hem Bitcoinciler hem de altın böcekleri yatırım seçenekleriyle “çok meşgul” Olduğunu Bildirdi

Salgından bu yana Dalio’nun bitcoin hakkındaki görüşleri önemli ölçüde değişti. Dalio’ya göre Bitcoin bir para değil çünkü ne bir ödeme aracı ne de bir değer saklama aracı olduğunu söyledi. Sonunda kripto para birimleri konusundaki pozisyonunu tersine çevirdi ve Mayıs ayında Bitcoin’e küçük bir yatırım yaptığını açıkladı.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.