Altcoin HaberleriHaberlerTüm Haberler

California Motorlu Taşıtlar Departmanı, Tezos Ağıyla Çalışıyor!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

California Motorlu Taşıtlar Departmanı (DMV), Tezos (XTZ) altyapısı ile araç başlıklarının dijitalleştirilmesi üzerinde çalışıyor.

Blockchain ve kripto kullanımı ülkelerde gündeme gelmeye başlıyor. Birçok ülke yeni teknolojinin sağladığı verimlilik ve potansiyel üzerinde çalışıyor. Özellikle blockchain tarafında rekabet ortamı yaratan girişimler bulunuyor. Son olarak ABD’nin California eyaletindeki bir departman, popüler kripto projesi Tezos ile entegre bir sistem üzerinde çalışıyor. DMV, Tezos altyapısı ile dijital tapu testleri yapıyor.

California Motorlu Taşıtlar Departmanı, Tezos Ağıyla Çalışıyor!

California Motorlu Taşıtlar Departmanı Tezos Altyapısını Kullanıyor

Kaliforniya’daki ABD Motorlu Taşıtlar Departmanı (DMV), Tezos ağında araba unvanlarını ve unvan transferlerini test ediyor.

California DMV, gölge defter adını verdiği özel bir Tezos test ağında çalışıyor. Bu işlemler için Oxhead Alpha kullanıldı. Aslında bu çalışma, ajansın mevcut verilerini blockchain üzerinde oluşturmayı hedefliyor.

California DMV direktörü Ajay Gupta, ajansın gölge kitabı önümüzdeki üç ay içinde tamamlamak istediğini söyledi. Bu süreçlerin ortasında DMV, bu tür faaliyetleri denetlemek için bir aracı olarak dijital araba verilerini tutmak ve aktarmak için dijital cüzdanlar gibi uygulamaları başlatmak istiyor.

Oxhead Alpha başkanı Andrew Smith, California DMV’nin blockchain girişimleriyle birlikte mevcut tabanlı sistemlerini modernize ettiğini açıkca savundu.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.