Tüm HaberlerAltcoin HaberleriHaberler

Cristiano Ronaldo Söylentileri O Taraftar Token’i Uçurdu!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Medyaya yansıyan son bilgilere göre yıldız futbolcu Cristiano Ronaldo, Manchester City’e imza atmak için hazırlanıyor. Ronaldo’nun mevcut kulübü Juventus’tan ayrılma söylentileri bu senenin başından beri gündemi meşgul ediyor. Birçok kesimin gelmiş geçmiş en büyük futbolcu olarak tanımladığı Ronaldo’nun, İngiltere ekiplerinden Manchester City ile anlaşmaya yakın olduğu belirtiliyor.

CITY Token Fiyatı Yukarı Sıçradı

Ronaldo iddiası, Manchester City yandaş token fiyatını %20’nin üstünde artmasına yol açtı. City token, haberin öncesinde 25 dolar seviyelerinden işlem görürken söylentilerin akabinde 35 dolara kadar tırmandı. CITY, bu yazının kaleme alındığı an itibarıyla 30 dolarlık fiyat bandında alım satım işlemi görüyor.

Taraftar token’lar, ilgili kulüplerin geçirme gelişimleri ve güncel haberleri ile hareketli saatler yaşıyor. Ronaldo benzer halde dünyaca meşhur süper yıldız futbolcuların transferleri oldukça çetrefilli süreçlerden geçer. Bu bağlamda bu şekilde haberler birçok mecra tarafınca teyit edilmesinin arkasından yayılır.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR: Taraftar Token (coin) Rehberi

Portekizli futbol Cristiano Ronaldo, hali hazırda Juventus’ta forma giymektedir. Manchester City ile imza iddiası Juventus taraftarları tarafınca tepki ile karşılanmış ve Juventus Token (JUV) fiyatının %5 düşmesine niçin olmuştur.

Henüz geçirme iddiaları City yada Ronaldo tarafınca doğrulanmasa da bu benzer halde büyük gelişmeler taraftarları ateşlendirmeye yetiyor. CITY token, haberin doğrulanması ile yükselişini sürdürebilir yada yalanlanması ile düşüş trendine girebilir.

Lionel Messi’nin İmzası PSG Token’ı Uçurmuştu

Futbol dünyasının en fazlaca karşılaştırılan iki isminden bir diğeri olan Lionel Messi, şok bir ayrılıkta Barcelona’dan PSG’ye geçirme olmuştu. PSG token, bu büyük gelişme ile inanılmaz bir performans ortaya koymuş ve 30 dolardan 57 dolar seviyelerine kadar tırmanmıştı.

Chiliz ekosistminde yer edinen bu altcoin’ler, yandaş token piyasasının en popülerleri olarak yorumlanabilir. Bunun yanı sıra Chiliz ve Socios.com platformu devam eden emek harcamaları ile yeni yandaş token’ları ekosisteme kazandırmaya devam ediyor.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.