HaberlerBlockchain Haberleri

Deus Finance Platformu, İkinci Kez Saldırıya Maruz Kaldı!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Deus Finance platformu, ikinci kez saldırıya maruz kaldı. Deus Finance,ani bir flash loan saldırısına uğradı ve  bu durum 13.4 milyon dolarlık zarara yol açtı. Protokol ayrıca bu ayın başlarında bir flash loan saldırısında 3 milyon dolarlık bir zarara uğramıştı.

Zincir üzerindeki verilere göre saldırı, TSİ 05:40 civarında gerçekleşti. Saldırganın Fantom’un likidite havuzlarından birinde fiyatlandırma kahinini kontrol etmek için zincir üstü güvenlik şirketi PeckShield, USDC ile eşleştirilmiş DEI adlı bir token içeren bir flash loan aldı. İşletme, flash loan manipülasyonunun DEI‘nin fiyatının fırlamasına neden olduğunu iddia etti; DEI’nin şişirilmiş değerinin daha sonra aynı flash loan işleminde daha fazla ek sermaye almak için teminat olarak kullanıldığını belirtti.

Saldırgan daha sonra ödünç alınan fonları USDC’ye çevirerek 13.4 milyon dolarlık flash loanı geri ödedi. Saldırgan, Fantom’dan Ethereum’a para aktardı ve ardından Tornado Cash aracılığıyla karıştırdı.

Deus Finance’in Twitter hesabında yaptığı paylaşım ile paraların güvende olduğu açıklandı. Protokol ayrıca DEI tokenlerini ödünç vermeyi yasakladı.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.