HaberlerNFT Haberleri

NFT’ler Küçük Yaştaki Sanatçıların Odağında

NFT'ler Her Yaştan İnsanın İlgisini Çekmeye Başladı.

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

NFT’ler küçük yaştaki sanatçıların odağında. NFT’ler bugünlerde her yaştan insanın ilgisini çekiyor. Daha önce NFT çalışmalarını başlatan 11 yaşındaki Selim Şamil, bu konuda büyümek istiyor.

İHA haberine göre Selim Şamil, resmin kendisini özgürleştirdiğini ve NFT‘lerin çalışmalarını dijital ortama çevirmesine yardımcı olduğunu belirtti. Şamil, “Dijital dünya çok kapsamlı ve kapsayıcı bir evren” diye ekledi. Dijital dünya bana ve hayallerime büyük ölçüde yardımcı oldu.” ifadelerini Kullandı.

En Pahalı Nft Eserleri Hangileri? - Shiftdelete.net

İHA’ya konuşan Şamil, şu ifadeleri Kullandı:

Şu anda 11 yaşındayım ve bugüne kadar birçok resim yaptım. Resim yapmanın beni geliştirdiğine ve özgürleştirdiğine inanıyorum. Bu nedenle resim yaptığım her an kendimi çok huzurlu hissediyorum. Biliyorsunuz son dönemlerde teknoloji oldukça fazla gelişti. NFT de gelişen teknolojinin bir ürünü. Birçok kişi, benzersiz ve özgün çalışmalarını dijitale çevirerek sanat eserlerinin tanıtılmasını sağlıyor. Biz de babamla birlikte bu konuda çalışmalarda bulunduk. Resimlerimi dijitale taşıyarak aslında bu alana bir giriş yaptık.

NFT Çalışmalarından Bahsetti

11 yaşındaki sanatçı, NFT çalışmalarını tartışırken şu ifadeleri kullandı:

Global bir NFT sitesine ‘GetaNFT’ markamız ile giriş yaparak resimlerimizi buraya aktardık. İlk zamanlarda herhangi bir hareketlilik olmasa da zamanla sosyal mecrada resimlerim tanınmaya başladı. Bu durum beni gerçekten çok mutlu etti. ‘MonsterFamily’ adlı bir koleksiyonumuz çok beğeni topladı. GetaNFT markamızın satış hacmi 250 bin dolara kadar çıktı. Başarımın takdir görmesi benim için her şeyden çok daha önemliydi. Yaptığım çalışmalarla kimsesiz çocukların hayatlarına dokunmak istiyorum. Herkesin bir hayali olsun diye hayallerimi resimleştiriyorum.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.