Haberler

OKX’dan 3 Coin’e Tamamen Delist Kararı!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Binance ve OKX gibi popüler borsalar arasında, delist eğilimi devam ediyor. 26 Haziran tarihinde üç önemli coin’in delist edileceğini duyuran OKX, sosyal medya hesabından uyarıda bulundu.

Binance’in yakın zamanda Serum’u (SRM) delist etmesi, piyasada büyük bir etki yaratmıştı. Bir zamanların popüler coin’i SRM, delist haberiyle birlikte değer kaybı yaşadı ve yüzde 25’ten fazla düştü. Bugün itibarıyla, OKX de bir delist duyurusu yaparak üç coin’i işaret etti. Bu coin’lerden ikisi, dönemde büyük ses getiren ve yüksek fiyat dalgalanmaları yaşayan projelerdi.

Okx Kripto Para
Okx'dan 3 Coin'e Tamamen Delist Kararı! 3

Üç Adet Coin 26 Haziranda Delist Edilecek!

OKX, 26 Haziran’da CVC/USDT, DASH/USDT ve ENJ/USDT paritelerini delist edeceğini duyurarak yatırımcılar arasında panik yarattı.

Metaverse dünyasının önde gelen coinlerinden biri olan ENJ’in delist edilecek olması, metaverse tutkunları ve kripto yatırımcılarının moralini bozdu. Son zamanlarda başarılı bir halving sürecini tamamlayan DASH da kısa sürede OKX’te yüzde 10’dan fazla değer kaybetti. Piyasanın köklü coinlerinden biri olan DASH, 26 Haziran itibariyle OKX’te işlem görmeyecek. Delist edilecek coinlerin ortak bir kritik noktası ise USDT paritelerine sahip olmaları. Artık CVC, DASH ve ENJ gibi coinler için OKX’te USDT pariteleriyle alım-satım işlemleri yapılamayacak.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.