NFT HaberleriAltcoin HaberleriBitcoin Haberleri

Kraken CEO’su Açıkladı: Bu Altcoin Piyasalarına Dikkat Ediyoruz!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 
Kraken Ceo'Su Açıkladı: Bu Altcoin Piyasalarına Dikkat Ediyoruz!
Kraken Ceo’Su Açıkladı: Bu Altcoin Piyasalarına Dikkat Ediyoruz!

Kraken CEO’su Açıkladı: Bu Altcoin Piyasalarına Dikkat Ediyoruz! Kripto para borsası Kraken’in CEO’su Jesse Powell, yeni bir röportajda Kraken’in metaverse altcoin projesinin gelişmesini izlerken yeni bir takas edilemez token (NFT) platformu oluşturmak için çok çalıştığını açıkladı. Ayrıca ünlü CEO, Bitcoin ile ilgili tahminlerini paylaştı.

Metaverse altcoin projesi ve NFT pazarı dikkat çekiyor
Jesse Powell, borsanın bu yıl Boring Ape Yacht Club ve altcoin projeleri Decentraland (MANA) ve Sandbox (SAND) ve diğer sanal dünyalar gibi NFT’lerin artan popülaritesini fark ettiğini ve bunu engellemeyi planladığını söyledi:

Şu anda yatırımcılara gelişen NFT piyasasından faydalanmalarını sağlamak için bir NFT platformu üzerinde çalışıyoruz.

Jesse Powell’a göre, NFT belirli sanal kulüplerde üyelik rozeti haline geldikçe, Metaverse’in temeli daha da büyüyecek:

Son zamanlarda NFT’ler etrafında çeşitli metaverse’lerle, temelde sanal dünyalarla ilgili muazzam miktarda aktivite gördük. Yani sanal bir dünyadaki arazi veya var olan nesneler, giyebileceğiniz dijital elbiseler, genellikle sanal bir kulübe üyelik kanıtı sunuyorlar. Bunun giderek daha büyük bir şey olacağını düşünüyoruz ve insanlar için bunun önünde olmak istiyoruz.

Jesse Powell, Bitcoin’in tekrar 40.000 doların altına düşebileceğini ve düşerse BTC boğaları için başka bir satın alma fırsatı sağlayacağını belirtti:

Birçok insan, 40.000 doların altındaki her şeyi satın alma fırsatı olarak görüyor. Birkaç ay önce 30.000 dolara geri döndüğümüzde, kişisel olarak satın alıyordum. Bence birçok insan, en düşük fiyatlara geri gelmesini bekliyor.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.