Bitcoin HaberleriHaberler

Önümüzdeki Haftalarda Kripto Para Piyasasını Etkileyebilecek 4 Gelişme

Önümüzdeki haftanın kripto para gündemine Bitcoin 2022 etkinliği hakim olacak. Bunun dışında FOMC tutanakları izlenecek. Bu gelişmelerin Kripto para piyasasında etki yaratması bekleniyor.

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Önümüzdeki haftanın kripto para gündemine Bitcoin 2022 etkinliği hakim olacak. Bunun dışında FOMC tutanakları izlenecek. Bu gelişmelerin Kripto para piyasasında etki yaratması bekleniyor.

Gözler Bitcoin 2022 Etkinliğinde

Bitcoin için yatay, altcoinler içinse genel olarak yukarı yönlü bir haftanın ardından, Bitcoin önümüzdeki hafta daha fazla tartışılacak gibi görünüyor. Önümüzdeki hafta, “tarihin en büyük Bitcoin olayı” olarak adlandırılan Bitcoin 2022 gerçekleşecek.

Etkinlikte Nayib Bukele, Peter Thiel ve Michael Saylor gibi önemli isimler yer alacak. Geçen yılki raporlara göre El Salvador, Bitcoin’i 2021’de ulusal para birimi yapacak. Bu yıl da benzer bir sürprizin yaşanması bekleniyor. Çarşamba günü başlayan Bitcoin 2022 etkinliği Cumartesi gününe kadar devam edecek. Son gün, eğlenceli birkaç konserle geçecek.

FOMC Tutanakları

Piyasalar ise FOMC tutanaklarına dikkat edecek. 50 baz puanlık faiz artırımlarına ve bilançoya ilişkin görüşler Çarşamba günü açıklanacak tutanaklarda yer alacak.

Federal Rezerv (FED) Konuşmaları

Fed’in bazı konuşmaları da görülmeye değer olacak. Konuşmada, salı günü Fed Başkan Yardımcısı Lael Brainard ve Fed Minneapolis Başkanı Nael Kashkari, Çarşamba günü Fed Philadelphia Başkanı Patrick Harker ve Perşembe günü Fed St. Louis Başkanı James Bullard yer alacak.

Rusya-Ukrayna’daki Gelişmeler

Son olarak, önümüzdeki hafta Rusya ile Ukrayna arasında yaşanacak gelişmeler belirleyici olabilir. Rusya’ya yönelik ek yaptırımların yanı sıra Türkiye’de olası bir Putin-Zelenski toplantısı ihtimali piyasalarda yankılanabilir.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.