Altcoin HaberleriHaberler

Solana Durmuyor! AVAX, HOT ve LRC’de Son Durum Nedir?

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Son zamanların parlayan yıldızı Solana (SOL) Yatırımcısını sevindirmeye devam ediyor. Solana, piyasadaki düşüşe aldırmadan inanılmaz bir performans sergilemeye devam ediyor. Öyle ki kripto para birimi bugün itibarıyla 100 dolar barajını aşmayı başardı ve hız kesmeden yükselmeye devam ediyor.

Solana Durmuyor! 100 Doları Kırdı Geçti

29,8 milyar dolarlık işlem hacmi ile en büyük kripto para birimleri içinde 8. sırada yer edinen Solana (SOL), hız kesmeden yükselişini sürdürmeye devam ediyor. Öyle ki popüler kripto para birimi uzun bir süredir yükseliş trendini koruyordu. SOL, gün içinde artışına devam ederek beklenen eleştiri seviyeyi aşmayı başardı.

Geçtiğimiz gün 97 dolar seviyelerine kadar ulaşan Solana, bugün sabah saatlerinde 93 dolardan alım satım işlemi görüyordu. Gün içinde yukarı yönlü sert bir artış başlatan popüler kripto para birimi Türkiye saatiyle saat 09.16’da 100 doların üzerine yükselerek zamanı bir seviyi kaydetti.

Buna ek olarak popüler kripto para birimi Solana fiyatı içeriğin hazırlandığı an itibarıyla CoinMarketCap verilerine göre son 24 saatte %14.3’lük bir artışla 105.71 dolar bandında işlem görmeye devam ediyor.

Solana-Coinmarketcap
Solana-Coinmarketcap

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR: Ethereum Tabanlı Altcoinler Hangileridir?

Avalanche (AVAX), Holo (HOT) ve Loopring’de (LRC) Son Durum Nedir?

Son zamanların bir başka parlayan yıldızı Avalanche (AVAX), 25 Ağustos’ta son 3 ayın zirvesine ulaştıktan sonrasında sert bir halde düşüşe geçti. AVAX fiyatında dalgalanmalar olsa da fiyat genel olarak bir düşüş trendi içinde içeriyor.

Bitcoin’deki düşüş pek fazlaca kripto para birimi şeklinde AVAX‘ı da etkiledi. Öyle ki popüler altcoin 25 Ağustos’ta 58.16 dolara kadar ulaşarak son 3 ayın en yüksek seviyesine dokundu. Son 3 ayın zirvesinin arkasından fiyat bir düzeltme yapsa da, Avalanche şu anda bu seviyenin oldukça altında işlem görmeye devam ediyor.

Buna ek olarak popüler altcoin, gün içinde 42.68 dolara kadar gerileyerek günün en düşük seviyesini kaydetti. CoinMarketCap verilerine nazaran son 24 saatte %8 düşüş yaşayan AVAX, içeriğin hazırlandığı an itibarıyla 43 dolar bandında hareket ediyor.

Avax-Coinmarketcap
Avax-Coinmarketcap

Öte taraftan Holo (HOT) coin, son iki gündür bir düşüş içinde ve düşüşünü sürdürmeye devam ediyor. Geçtiğimiz hafta 0.01166 dolara dokunan kripto para birimi, hafta içinde 0.009577 dolar bandına kadar gerileyerek sert bir düşüş yaşadı.

0.009577 dolarlık dip seviyeden yönünü bir süre yukarı çeviren HOT, düşüş trendini devam ettiriyor. İçeriğin kaleme alındığı an itibarıyla %2.71 düşüşle 0.01072 dolar seviyesinde işlem görmeye devam ediyor.

Hot-Coinmarketcap
Hot-Coinmarketcap

Geçtiğimiz gün averaj %45 artış yaşayarak 0.74 dolara ulaşan Loopring (LRC), tüm dikkatleri üzerine çekmişti. Ancak ondan sonrasında, LRC’de Bitcoin’deki düşüşten etkilenerek yönünü aşağıya çevirdi ve sert bir düşüş yaşadı. Öyle ki Loopring, 0.74 dolarlık son zirveden 0.54 dolara kadar geriledi.

Sabah erken saatleri ile yönünü tekrardan yukarı çeviren LRC, gün içinde 0.60 dolar seviyesine kadar ulaşmayı başardı. Ancak yükselişini fazlaca sürdüremedi ve yeni bir düşüş başlattı. Loopring, içeriğin hazırlandığı sırada son 24 saatte %5.56’lık düşüşle 0.5635 dolardan işlem görmeye devam ediyor.

Lrc-Coinmarketcap
Lrc-Coinmarketcap

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.