Borsa HaberleriHaberler

Dikkat: Binance Bu Altcoinleri Delist Ediyor!

Dünyanın en büyük kripto para borsası Binance, kalite standartlarını korumak için altcoinleri delist edeceğini duyurdu.

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Dünyanın en büyük kripto para borsası Binance, kalite standartlarını korumak için altcoinleri delist edeceğini duyurdu.

Kripto sektörünün en büyük borsalarından biri olan Binance, Hegic (HEGIC), renBTC (RENBTC) ve sUSD (SUSD) altcoinlerinin delist edileceğini açıkladı. Getiri bazında belirli aralıklarla listeleme veya listeden çıkarma kararı alan Binance, bu kararın bir takım değişkenlere dayandığını açıklıyor.

Binance, Standartları Korumayı Hedefliyor!

Binance, haberi web sitesinde ve sosyal medya ağlarında duyurdu. Binance bağlantılı bir yayında amaçlarının müşterilerinin beklentilerini karşılamak, yüksek bir standart seviyesini korumak ve her bir dijital varlığı düzenli olarak incelemek olduğunu belirtiyor. Binance, bir token artık bu kriteri karşılamıyorsa daha fazla araştırılacağını ve belki de listeden çıkarılacağı belirtiliyor.

Bu çabalarla birlikte Binance, tüm kullanıcılarını güvence altına almak için elinden gelen her şeyi yaptığını bildiriyor. Ayrıca Binance, bu incelemeleri yaparken çeşitli değişkenleri dikkate aldığını iddia ediyor. Bu noktada ilgili projenin taahhüdü, geliştirme faaliyetlerinin düzeyi, işlem hacmi, likiditesi, ağın saldırılara karşı kararlılığı, ağın güvenliği, akıllı sözleşmenin kararlılığı, projenin kamuya açık iletişim düzeyi, projenin periyodik durum tespitine verdiği yanıt, etik olmayan davranış veya ihmal kanıtı ve projenin ekosistemdeki sürdürülebilirliği dikkate alınması gereken faktörlerdir.

Başvurular İçin Son Gün 11 Nisan!

Binance ayrıca Hegic, renBTC ve sUSD ile yapılan işlemlerin 11 Nisan 2022’de durdurulacağını duyurdu. HEGIC/BUSD, RENBTC/BTC ve SUSD/USDT işlem çiftleri bu kararın bir sonucu olarak artık Binance platformunda kullanılamayacak. . Bu tokenlere sahipseniz, onu başka bir kripto para birimine aktarmalısınız. Yatırımcılar bunu yapmazsa Binance ayrıca, alım satım durduktan sonra fonlar sayfasındaki küçük varlıklar sekmesinde varlıkların incelenebileceğinin altını çiziyor.

Herhangi bir altcoinin fiyat tablosu, Binance’in o altcoini listelemesinden veya listeden çıkarılmasından doğrudan etkilenebilir. Henüz bir değişiklik olmamasına rağmen uzmanlar, Binance’in hareketinin bir sonucu olarak bu altcoinler için fiyat oynaklığı öngörüyor.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.