HaberlerTüm Haberler

Otisabi’nin Kurucusu Yılmaz Aslantürk, Binance’e Destekleğiyle Varlıklarını Kurtardı!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Animasyon karakteri Otisabi’nin kurucusu Yılmaz Aslantürk, Binance’in yardımıyla güvenliği ihlal edilmiş NFT hesabından parasını geri almayı başardı.

Ünlü çizgi film karakteri Otisabi’nin yaratıcısı Yılmaz Aslantürk, çalınan dijital varlıklarını kurtarmayı başardı. Tanınmış sanatçı, çizimlerini NFT ortamına uyarlayarak dijital çağı kutladı. Ancak hackerlar bu hesabı hackleyerek Aslantürk’ün kaynaklarının kontrolünü ele geçirdiler. Uzun bir süre sonra Aslantürk, Binance’in yardımının varlıklarını kurtarmalarına olanak sağladığını açıkladı.

Otisabi’nin Kurucusu Yılmaz Aslantürk, Binance’e Destekleri için Teşekkür Etti

Otisabi’nin tanınmış sanatçısı ve yaratıcısı Yılmaz Aslantürk, Sosyal medya sitesi Twitter’da bir içerik paylaştı. Aslantürk’ün aktardığına göre geçen yıl NFT sektöründe çalışmış. Ünlü saatçi, Binance’e gönderdiği mesajda teşekkürlerini dile getirdi. Kripto para borsası, Aslantürk’ün elindeki varlıklara erişmesini sağlamak için uygun adımları attı.

OpenSea hesabı ele geçirilen ve tüm NFT fonlarını kaybeden Aslantürk, konuyla ilgili hiçbir kripto kuruluşundan bir haber almadı.

Aslantürk, o sırada bilgisayar korsanının NFT’lerin satışından elde ettiği geliri elde etme olasılığıyla ilgili endişelerini dile getirdi.

Aslantürk’ün tüm yolculuğu artık tamamlandı. Ünlü sanatçıya göre, Binance güvenlik ekibi yerini tespit etti ve geri iade ettiğini belirtti.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.