HaberlerTüm Haberler

Alman Dijital Banka N26, Kripto Hizmetlerini Genişleteceğini Açıkladı!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Avrupa ülkeleri artık Alman dijital bankası N26’nın kripto para birimi hizmetlerine erişebilecek.

Avrupa’nın büyük bankası, uzun süredir ayı piyasasında olan ve yeni yatırımcıları çekmek için mücadele eden kripto para piyasasında hamle yaptı. Dijital finansal hizmetler sunan bir şirket olan N26 büyümeyi seçti. Banka, müşterilerinin kripto para ticareti yapmasına izin verecek. N26 başlangıçta kripto para ticaretini belirli bir Avusturyalı müşteri grubuyla sınırlandırdı. Alman bankası, kripto para birimi hizmetlerini Avrupa’ya genişleteceğini açıkladı.

Alman Dijital Banka N26, Kripto Hizmetlerini Genişleteceğini Açıkladı!

Alman Dijital Banka N26, Avrupa’ya Yelken Açıyor

N26 Salı günü, müşterilerinin kripto para ticareti yapabileceği ülkeler listesine Almanya ve İsviçre’yi ekleyeceğini açıkladı.

İşletme aktif olarak uluslararası genişlemeyi sürdürerek 24 ülkede yedi milyon müşteriye ulaştı. Ancak bu strateji, hisse senedi ticareti ve kripto varlık işlemleri de dahil olmak üzere şirketin ticari bölümlerinin genişlemesini durdurdu. 2013 yılında kurulan Berlin merkezli banka, gevşek kara para aklama önlemleri nedeniyle düzenleyiciler tarafından eleştirildi. Banka değişiklik yapıldığını söyledi.

Önümüzdeki haftalarda N26, kademeli olarak daha geniş kripto ticareti sunacağını ve bunu Belçika, Portekiz ve İrlanda’daki müşterilerin kullanımına sunacağını söyledi.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.