HaberlerNFT Haberleri

Oyun Şirketi SEGA, Oyunlarında NFT’lere Yer Vereceğini Açıkladı!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Oyun şirketi SEGA, oyunlarında NFT’lere yer vereceğini açıkladı. Son aylarda sosyal medyadaki hayranlarından gelen şikayetlerin ardından Japonya’da yerleşik küresel bir video oyunu geliştirme ve yayınlama şirketi olan SEGA, NFT içeriği planlarını ertelemeyi seçti ve NFT planlarını rafa kaldırabileceğini belirtti. SEGA, NFT’lerin sonraki başlıklarında yer alacağını  onayladı.

SEGA, Oyunlarında NFT’lere Yer Verecek

Oyun Şirketi Sega, Oyunlarında Nft’lere Yer Vereceğini Açıkladı!
Oyun Şirketi Sega, Oyunlarında Nft’lere Yer Vereceğini Açıkladı!

SEGA, farklı yönetici ve yapımcılarla yaptığı röportajda NFT’nin gelecek oyunlarda yer alacağını belirtti. Röportaj sırasında şirket, SuperGame girişimlerini daha ayrıntılı olarak tartıştı ve projenin birçok oyunu içereceğini belirtti.

Şirketin başkan yardımcısı Shuji Utsumi, röportajda şirketin tüm sonraki oyunlarının tipik oyun çerçevesinin ötesine geçen etkileşimli oyunlar olacağını söyledi.

Konuşmanın bir bölümünde yapımcı Masayoshi Kikuchi, “SuperGames” in bazılarının NFT’lerine sahip olabileceğini belirtti. Yapımcı, oyunun bulut oyunları ve NFT’ler gibi yeni alanları içerecek şekilde genişletilmesinin oyunun geleceği için mantıklı bir uzantı olduğunu ve bu konuda gelişeceklerinden emin olduklarını belirtti.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.