Altcoin HaberleriHaberlerKripto Para Birimleri

Ripple Davasında Yeni Gelişme: Ripple İçin Kazanç Mı?

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Ripple davasında yeni gelişme: Ripple için kazanç mı? Mahkeme, Hinman’ın Ripple v. SEC davasında Ethereum‘un menkul kıymet olmadığını belirten açıklamasına ilişkin DPP* (Müzakere Süreci Ayrıcalığı) kararının yeniden gözden geçirilmesi talebini reddetti. Davayı yakından izleyen avukata göre, karar Ripple için “çok büyük bir kazanç” olarak nitelendirdi.

Mahkeme, SEC’e, diğer belgelerin yanı sıra, William Hinman’ın Ethereum’un bir menkul kıymet olmadığını belirttiği tartışmalı konuşmasının bir taslağını içeren bir e-posta sağlamasını emretti. SEC ise DPP’nin bu materyalleri koruduğunu iddia etti.

Ancak mahkeme, bu düzenlemenin kurum çalışanlarının kişisel görüşlerini korumadığını belirterek protesto etti. Başka bir deyişle mahkeme, Hinman’ın sözlerinin bir kurum iletişimi olmadığına ve bu nedenle normun müzakereleri güvence altına almadığına karar verdi.

“Çok Büyük Bir Kazanç”

Ripple-SEC davasını dikkatle takip eden avukat James K. Filan, Twitter hesabından sonucu açıkladı. Filan’a göre karar, Ripple için önemli bir zafer olarak belirtti.

* Bilgi Edinme Özgürlüğü Yasası  gibi hukuk davalarında, bir kurumun dahili süreçleri keşif, ifşa ve diğer prosedürlere açıktır. muaf olduğunu savunan ilkedir.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.