Blockchain HaberleriHaberlerKripto Para Birimleri

Geleceğin Kripto Para Trendi: En İyi Web3 Coin

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Geleceğin kripto para trendi: en iyi web3 coin. Web2, web3’e dönüşüyor ve geleneksel fiat para birimleri, teknik gelişmelerin bir sonucu olarak kriptolara dönüşüyor. Web3 yalnızca bu geçişin bir parçası olarak kabul ediliyor. Bu süreçte çok sayıda teknoloji şirketinden üst düzey yöneticiler ve bunların web3 kuruluşlarına geçişleri tartışılıyor. Ayrıca web3 çeşitliliği ve heyecanı ile dikkat çekiyor. NFT‘ler, metaverse ve kriptolar, blockchain üzerine kurulu Web3’ün bir parçasıdır. Son zamanlarda, web 3.0 tokenlar çok fazla ilgi gördü.

Polkadot (DOT)

Polkadot (DOT), piyasa değeri açısından en değerli web3 tokenidir. Polkadot, merkezi olmayan DApp’lerin birinci katman platformlarının aksine sıfır katmanlı bir platformdur. Polkadot, heterojen çok zincirli yapısıyla da dikkat çekiyor. Platform içinde bu yapı, birçok doğrulanabilirlik, dinamik veri yapısı ve küresel uyumluluk sağlıyor.

En İyi 3 Web3 Coin: Kriptolar Ve İnternetteki En Trendler!
En İyi 3 Web3 Coin: Kriptolar Ve İnternetteki En Trendler!

DOT şu anda son 24 saatte %2 düşüşle hisse başına yaklaşık 17,6 dolardan satıyor. Ayrıca DOT, tüm kripto piyasası gibi, haftalık %22 ve aylık %2’ye yakın düşüşlerle Mart sonu kazanımlarını kaybetmiş görünüyor. DOT aynı zamanda yaklaşık 17 milyar dolarlık piyasa değeri ile 13. en büyük kripto para birimidir.

Chainlink (LINK)

Chainlink (LINK), akıllı sözleşme tabanlı çıktı mekanizmasına sahip bir oracle ağı olmasıyla bilinir.  Önceden yazılmış kod ve web3 işlevselliği ile bu Oracle ağları kritik öneme sahiptir. Chainlink’in yerel tokeni LINK, son 24 saatte %2 düşüşle, yazı yazılırken yaklaşık 14 dolardan işlem görüyor. LINK ayrıca, her hafta yaklaşık yüzde 19 düşerken, aylık yüzde 6 yükselerek Mart sonu kazanımlarının bir kısmını elinde tutuyor gibi görünüyor. LINK aynı zamanda yaklaşık 6,5 milyar dolarlık piyasa değeri ile en değerli 23. kripto para birimidir.

Link Usdt Fiyat

Theta Network (THETA)

Theta Network, çevrimiçi video endüstrisinde içerik dağıtım ağı maliyetlerini düşürmeyi vaat eden medya ve eğlence için bir blockchainidir Ayrıca Theta Network veya Netflix (NFLX) gibi bir akış hizmetinin web3’e benzeyeceği ve Theta’nın token fiyatlarını düşürmeye yardımcı olacağı öngörülmektedir. THETA şu anda önceki 24 saate göre yüzde 0,5 düşüşle 3.098 dolardan işlem görüyor. Ayrıca THETA, haftalık yüzde 19’luk bir düşüş ve aylık yaklaşık yüzde 9’luk bir tırmanışla LINK’in ayak izlerini takip ediyor. Ayrıca, yaklaşık 3 milyar dolarlık piyasa değeri ile THETA, 40. en büyük kripto para birimidir.

Theta Usdt Fiyat

Bu yazında yer alan bilgiler yatırım tavsiyesi olarak kullanılması amaçlanmamıştır. Yatırımcılar, kripto para birimlerinin yüksek düzeyde volatilite ve bunun sonucunda risk taşıdığının farkında olmalı ve işlemlerini kendi araştırmalarına göre yürütmelidir.

 

 

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.