Haberler

Binance Arjantin Milli Futbol Takımına Sponsor Oldu! Socios Devreye Girdi!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

İşlem hacmi bakımından dünyanın en büyük kripto para borsası  Binance, Arjantin Futbol Federasyonu ile bir ana sponsorluk anlaşmasına vardığını duyurdu. Anlaşmanın ardından Blockchain platformu Socios, hak ihlali gerekçesiyle devreye girdi.

Arjantin Futbol Federasyonu, kripto endüstrisindeki (AFA) işlem hacmi açısından en büyük kripto para borsası olan Binance ile büyük bir sponsorluk anlaşmasına vardı. Bu anlaşmayla birlikte Binance, Arjantin milli futbol takımlarının ana sponsoru olacak ve yeni bir taraftar tokeni çıkarılacak.

Binance’tan Dev Sponsorluk Anlaşması!

Binance, Arjantin Futbol Federasyonu (Federación Arjantin de Futbol) ile Anlaşmaya Vardı.
Dünyanın en popüler kripto para borsalarından biri olan Binance, Arjantin Futbol Federasyonu (AFA) ile bir sponsorluk anlaşması yaparak firmayı tüm Arjantin futbol takımlarının küresel ana sponsoru haline getirdi. Dünyada ilk kez bir milli takımla sponsorluk anlaşması yapan Binance, söz konusu anlaşmanın 5 yıl süreceğini açıklamalarına ekledi. Binance yaptığı açıklamada, bu işbirliği ile blockchain teknolojisini ve kripto para ekosistemini tüm futbol dünyasına yaymayı umduklarını belirtti.

Socios Arjantin
Socios Arjantin

Socios: Bu Anlaşma Bir Hak İhlalidir!

İmzalanan anlaşmanın yeni bir taraftar token oluşturulmasını içermesi, Arjantin Futbol Federasyonu’nun (AFA) Socios ile işbirliği içinde bir taraftar token çıkarmış olduğu göz önüne alındığında kafalarda soru işareti yarattı. Socios konuyla ilgili bir açıklama yaptı ve sponsorluk anlaşmasının AFA’nın Socios ile üç yıllık bir anlaşma imzalamasından sadece dokuz ay sonra imzalandığının altını çizdi:

“Bunun olmasını önlemek ve AGR taraftar tokenlarını satın alan yatırımcıların haklarını korumak için mümkün olan her şeyi yapacağız.” Açık bir sözleşme ihlali ile karşı karşıyayız ve AFA’nın Socios.com’a verdiği sözleri tutmasını sağlamak için gerekli tüm yasal işlemleri yapacağız.”

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.