Editörden SeçmelerAltcoin HaberleriHaberler

Elon Musk’ın Yeni Dogecoin (DOGE) Paylaşımı Ne Anlama Geliyor?

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Tesla CEO’su Elon Musk yakın zamanda paylaştığı bir tweette takipçilerini fiziki para merkeziyetli dünya görüşünden vazgeçmeye çağırmıştı.

Docecoin (DOGE) Paranın  Bizzat Kendisi

Ünlü milyarder Elon Musk, Neo’nun Shiba Inu’nun, Morpheus’a Dogecoin ile “çok para” kazanıp kazanamayacağı sorusunu sorduğu Matrix temalı bir görsel paylaştı.

Paylaşımda buna karşılık, Dogecoin, popüler meme kripto para biriminin aslında para olduğunu belirterek, Keanu Reeves karakterini fiziki paralara odaklanmaması gerektiğini söyledi.

Ünlü Milyarder Elon Musk, Neo’nun Shiba Inu’nun, Morpheus’a Dogecoin Ile “Çok Para” Kazanıp Kazanamayacağı Sorusunu Sorduğu Matrix Temalı Bir Görsel Paylaştı.
Ünlü Milyarder Elon Musk, Neo’nun Shiba Inu’nun, Morpheus’a Dogecoin Ile “Çok Para” Kazanıp Kazanamayacağı Sorusunu Sorduğu Matrix Temalı Bir Görsel Paylaştı.

Ünlü milyarderin bu paylaşımla yapmak istediği çağrışım ilk değil. 2020 Mayıs ayında takipçilerinin “kırmızı hap” almaya teşvik eden başka bir tweet ile gündem olmayı başarmıştı. Bu tweette kullanılan terim, takipçilerinin insanların sözde yalanlarına uyanmasını isteyen bazı radikal gruplar tarafından benimsenmesiyle oldukça aşağılayıcı bir çağrışım haline geldi.

Geçtiğimiz günlerde gerçekleşen “The B Word” konferansında konuşan Musk, hükümeti; “Bence hükümete ve sektöre ayrı olarak bakmak yanlış bir ikilem” diyerek eleştirdi.

1 DOGE = 1 DOGE

Son paylaşımın, dolar cinsinden fiyatlara takıntılı olmak istemeyen Bitcoin topluluğu üzerinde Etkili Olan “1 BTC = 1 BTC” tanılamasından meydana çıkmış gibi görünüyor.

Bu, kripto para biriminin 8 Mayıs’taki tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 0,73 doların %73 altında işlem görmesi nedeniyle büyük zarar gören DOGE sahipleri için teselli görevini görebilir.

Dogecoin, 25 Temmuz Yazımızın Yazıldığı Sırada 0,1966 Dolar Seviyerlerinden Işlem Görüyor.
Dogecoin, 25 Temmuz Yazımızın Yazıldığı Sırada 0,1966 Dolar Seviyerlerinden Işlem Görüyor.

Musk’ın bu paylaşımı, Dogecoin düşüşünü hafifletmek için atılan tweet sonrası %3 gibi düşük bir yükseliş görüldü. Dogecoin, 25 Temmuz yazımızın yazıldığı sırada 0,1966 dolar seviyerlerinden işlem görüyor.

Bir başka Dogecoin destekçisi Mark Cuban, enflasyonun Dogecoin’i başarılı bir varlık yapabileceğini öne sürdü. Fakat Bitcoin’in arzı sınırlıyken, Dogecoin’in sonsuz bir arzı olması şişirilmeye müsait olduğunu gösteriyor. Bu da Dogecoin’in, Bitcoin’i tahtından etmesini ütopik hale getiriyor.

“The B Word” konferansında konuşan Musk, Dogecoin başarısının ironik ve eğlenceli bir sonuç olacağını tekrarladı.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.