Analiz

Bitcoin (BTC) Fiyat Analizi! BTC Fiyat Beklentileri ve Hedef Seviyeleri!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Kripto paralar yaşadığı olan son düşüşün etkisinden yavaş yavaş çıkmaya başladı. Öyle ki piyasa değeri bakımından ilk sırada yer alan Bitcoin yeniden 48.000 dolar seviyesinin üzerine çıktı. kripto para birimlerinin hafta sonuna yükseliş trendini sürdürmesi beklenirken  kripto para piyasası lideri Bitcoin‘nin son durumu gelin birlikte inceleyelim.

Bitcoin (BTC) Fiyat Analizi

Dün sabah, alıcılar lider kripto parabirimini haftalık en yüksek düzey olan 48.505 dolara yükseltmeyi başardılar ve peşinden inisiyatifi kaybettiler. Satıcılar Bitcoin (BTC) fiyatını tekrardan 47.745 dolar seviyesinin altına çekti ve günün sonunda parite iki saatlik hareketli ortalama EMA55‘i kontrol etti.

Bitcoin (Btc) Fiyat Analizi
Bitcoin (Btc) Fiyat Analizi

Ayrıca satış hacimleri ortalama seviyeyi geçmedi. Dolayısıyla, geçtiğimiz gün süresince, alıcılar %61.8 Fibonacci seviyesini kolayca geri aldılar, sadece haftalık yüksek bölgeye toparlanmaya devam etmek için yeterli güce sahip değiller. Satın alma hacmi artarsa, 49.600 dolar seviyesinin tekrardan kontrol edilmesi ihtimaller içinde görünüyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR: Kripto Para Satın Alırken Yapılan Hatalar

Ek olarak Bitcoin‘in yeni bir düşüş dalgası başlatması durumunda, fiyat iki saatlik EMA55’i kırarak 46.000 dolarlık desteğe geri dönebilir.

İçeriğin hazırlandığı an itibarıyla önder kripto para birimi yukarı yönlü bir hareket başlatmış şeklinde görünüyor ve 48.655 dolar bandında hareket etmeye devam ediyor.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.