HaberlerAltcoin HaberleriBitcoin Haberleri

Piyasa Toparlanıyor: Bitcoin ve Altcoin’lerde Genel Görünüm

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Yaklaşık 10 gün önce gelen Evergrande iflas haberiyle düşüşe geçen kripto para piyasası, geçtiğimiz gün itibariyle yönünü yeniden yukarı çevirdi.

Kripto para piyasasının amiral gemisi Bitcoin‘in 58.000 dolarlık kritik seviye üzerinde tutunmasın altcoin’lerde de toparlanma sürecini başlattı.

Bitcoin’de Genel Görünüm

Bitcoin (BTC) an itibari ile 58.000 dolarlık önemli seviye üzerinde işlem görüyor. Lider Bitcoin’in 56.600 dolarlık seviyelere gerilemesinin ardından fiyatın yeniden 58.000 dolarlık seviyenin üzerine çıkması oldukça önemli diyebiliriz.

Btc 1

Öyle ki kripto para analistleri, Bitcoin’in 58.000 dolar ile 60.000 dolar bandında bir süre konsolide olabileceğini ve sonrasında BTC fiyatının 72.000 dolarlık ilk hedefe doğru ilerleyeceğini düşünüyor. Bu hedefe ilerlerken en önemli direnç ATH seviyesi olan 69.000 dolar olacaktır.

Tüm bunlara ek olarak Bitcoin, hafta sonunda yukarı yönlü hareketini devam ettiremezse muhtemelen 57.000 dolarlık destek tekrar test edilebilir. Bunun gerçekleşmesi durumunda BTC fiyatının 55.000 dolara ve 53.000 dolar seviyelerine doğru düşüş tetiklenebilir. Dolayısıyla Bitcoin’in bu hafta sonu sergileyeceği fiyat hareketleri oldukça önemli.

Kripto Para Piyasasında Genel Görünüm

Lider kripto para birimi Bitcoin’in yönünü yukarı çevirmesi ile birlikte Altcoin’lerde toparlanma görülüyor. Piyasa değeri bakımından en büyük altcoin olan Ethereum (ETH) 4.200 dolarlık önemli seviye üzerinde işlem görürken Binance Coin (BNB) 583 dolar, Solana (SOL) 215 dolar ve Cardano (ADA) da 1,87 dolar üzerinde işlem görüyor.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.