HaberlerAltcoin HaberleriMetaverse Haberleri

Metaverse’in Parlayan Projelerinden Decentraland (MANA) Yorumları!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Kripto para piyasasında yaşanan genel düşüşe rağmen metaverse odaklı tokenler artış göstermeye evam ediyor. Metaverse’in parlayan projelerinden Decentraland (MANA) son 1 haftada yaklaşık %30 artış gösterdi. Peki metaverse projelerinde artış devam edecek mi?

Decentraland (MANA) Uzman Yorumları

Kripto para piyasasında yaşanan düşüşe rağmen 3,5 dolar direncini aşan MANA yükselişini sürdürüyor. Yazının kaleme alındığı sırada Decentraland (MANA) 4 dolar seviyesinin üzerinde fiyatlanıyor. En değerli 30 kripto para arasında 28’inci sıraya yükselen MANA 7,3 milyar dolar piyasa değerine ulaştı. Yatırımcıların içerik oluşturup para kazanabildiği bu platforma artan ilgi direkt olarak fiyata da yansıyor.

Decentraland , Ekim ayında tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 4,69 doları gördü. Daha sonrasında 3,15 dolara kadar gevşeyen MANA fiyatı, yeniden 4 doların üzerine yükseldi. Bugün ise 4,31 dolar ile başarısız bir ATH testi yaptı.

Decentraland platformu piyasaya sürülmeden önce proje, potansiyel oyuncuların arsalar için teklif verebileceği iki LAND müzayedesi düzenledi. Tüm arazilerin minimum teklif miktarı 1.000 MANA idi ve ilk iki müzayede sırasında LAND için harcanan tüm MANA’lar yakıldı.

Decentraland
Decentraland

Oyuncular gelecekteki oylamalar için de MANA token kullanmak zorunda kalacak. Oyun içi alışverişlerin (kostüm, avatar vs) tamamı MANA ile alınabilecek. Yani uzun vadede projenin büyüyor olması token fiyatına da olumlu yansıyacak.

Sosyal medya devi Facebook’un Meta olarak yeniden markalaşması ve bu alanın geleceği temsil ettiğini açıklaması metaverse odaklı projelere ciddi oranda fayda sağladı.

Teknik göstergeler mevcut fiyatın halen güçlü bir ralliye müsait olduğunu gösteriyor. Fiyat 4,06 doların üzerinde tutunabilirse 4,67 seviyesine kadar yeni ATH testi için güç bulabilir.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.