HaberlerBitcoin Haberleri

Piyasa Yeniden Kızıla Döndü: Bitcoin, Kritik Fiyat Seviyelerine Geriledi!

Lider kripto para birimi Bitcoin, yeniden 40.000 doların altına düşmesi, kripto para piyasasının yeniden düşüş ivmesini kazanmasına neden oldu.

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Günün erken saatlerinde görülen düşüş hareketlerinin ardından lider kripto para Bitcoin (BTC) bir kez daha 40.000 doların altına düştü. Kripto para piyasası da Bitcoin’in bu düşüşünden olumsuz olumsuz etkilendi. Önceki fiyat değişikliklerinin ardından Ethereum 2.590 dolardan işlem görmeye başladı. CoinGecko verilerine göre, kripto para birimlerinin tüm piyasa değeri 1,82 trilyon dolara düştü.

Bitcoin, 40.000 Doların Altına Düştü.

Hafta içinde 42.000 dolara ulaştıktan sonra Bitcoin, son 24 saatlik dönemde ortalama yüzde 5,5 değer kaybederek tekrar düşüşe geçti. En son değer kayıplarıyla birlikte ana kripto para birimi Bitcoin (BTC), günün erken saatlerinde düşüş hareketlerini hızlandırarak 39.300 dolar fiyat seviyelerine geriledi. Kripto para piyasası da Bitcoin’in değer kaybetmesi sonucu aşağı yönlü bir hareket başladı.

Bitcoin
Bitcoin

Kripto Para Piyasasında Son Durum

Kaydettiği son fiyat hareketlerinin ardından gün içinde anında 2.585 dolar fiyat seviyelerini sabitleyen Ethereum (ETH), 2.600 dolar fiyat seviyelerinde işlem görmeye başladı. Lider kripto para birimi Bitcoin’in ani değer kaybı ve piyasanın düşüş momentumu ile çoğu altcoin tekrar düşüşe geçti. Önemli piyasa değerine sahip kripto para birimleri arasında, özellikle Phantom’daki (FTM) %10’luk düşüş olmak üzere çift haneli değer kaybeden kripto varlıkları da vardı. CoinGecko verilerine göre, kripto para birimlerinin tüm piyasa değeri 1,82 trilyon dolara düştü.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.