Altcoin HaberleriHaberler

Merakla Beklenen Bu Taraftar Token Ön Satışları Yarın Başlıyor!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Kripto para piyasasına gün geçtikte yeni tokenler farklı farklı borsalarda listelenmeye devam ediyor. Bu tokenlerin ön satışları 2021 yılında oldukça fazla ilgi görmüş oldu. Özellikle spor dünyasına hakim fan token projelerinin ön satışları, tarafların ve kripto para yatırımcılarının yoğun ilgisi sebebiyle çok kısa sürede tükeniyor. Bugün ve yarın uzun zamandır  heyecanla beklenen iki taraftar token ön satışa açılıyor. Socios tarafından  yapılacak ön satışın yoğun ilgi görmesi bekleniyor.

Everton Fan Token (Efc) Ön Satışı 
Everton Fan Token (Efc) Ön Satışı

Everton Fan Token (EFC) Ön Satışı

Bugün yani 15 Eylül Çarşamba Türkiye saatiyle 14:00’da Everton F.C. Fan Token (EFC) Socios üzerinden ön satışa açılacak. Ön satışta her kullanıcı maksimum 75 tane EFC alımI yapabilecek. Beklenen talebin az olması durumunda ikinci tur saat 16:00’da yapılacak ve her yatırımcıya 100 tane EFC alma imkanı tanınacak. Token için belirlenen fiyat ise 2 paund olacak.

Toplam 500.000 tane Everton F.C. Fan Token (EFC) satışı yapılacak. Eğer ilk turda bu oranda talep olursa saat 16:00’da ikinci tur yapılmayacak. EFC almak isteyen yatırımcıların elinde CHZ tutması gerekiyor. Satışlar itibari para birimi cinsinden değil CHZ paritesinden yapılacak.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR: Taraftar Token (coin) Rehberi

Aston Villa Fan Token (Avl) Ön Satışı
Aston Villa Fan Token (Avl) Ön Satışı

Aston Villa Fan Token (AVL) Ön Satışı

Yarın ön satışı açılacak iki token da İngiltere futbol liginde savaşım ediyor. Bu yüzden ikisini satışı da pound cinsinden yapılacak. Perşembe günü (16 Eylül) Türkiye saatiyle 14:00’da Socios uygulaması üstünden yapılacak ön satış işleminde fiyat gene 2 pound olacak. Fan token piyasasında ciddi bir pazar oluşturan Socios bu ön satışta da kullanıcılardan CHZ token kullanmasını isteyecek.

Dünya genelinde oldukça sayıda spor kulübü taraftarları ile daha sıkı yazışma kurabilmek, kulübe ek gelir sağlamak için kendi tokenlarını çıkarıyor. İşlem çiftleri aktifleştirildikten sonrasında bir oldukça süre ciddi fiyatlamalar yapan  bu tokenlar ön satış süreçlerinde fiyatlarını katlıyor. Bu yüzden oldukça sayıda kripto para yatırımcısı sınırlı olan adetlerle satışa alınan bu tokenları alabilmek için yoğun çaba gösteriyor.

Yarın ve sonraki gün yapılacak ön satış sebebiyle CHZ token %4 artış gösterdi. Piyasa değeri 2 milyar dolara yaklaşan Chiliz’in satışlar başladığında daha da yükselmesi umut ediliyor. Token almak için Chiliz kullanmak zorunda olan yatırımcılar ciddi talep oluşturuyor. Günlük hacmi %34 artan CHZ son 24 saat içinde 0,348 dolara kadar terfi etti.

Sorumluluk Reddi: Bu yazıda yer edinen bilgiler kesinlikle yatırım tavsiyesi içermez. Yatırımcılar, kripto para birimlerinin yüksek volatilite ve dolaysıyla risk taşıdığının bilincinde olmalı, kendi araştırmaları doğrultusunda işlemlerini gerçekleştirmelidir.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.